Drop Shot na szczupaka . Jak zacząć ?
utworzono: 2019/04/25 19:05
Chciałbym się spytać o to co w temacie . Jak zacząć swoją przygodę z drop shotem , jak łowić na niego szczupaki? [2019-04-25 19:05]
Jak wyglondajom nocki na debowej chodzi mi czy som bespieczne jak ktos ziedzi sam nad wodom [2019-04-25 22:07]
Chciałbym się spytać o to co w temacie . Jak zacząć swoją przygodę z drop shotem , jak łowić na niego szczupaki?
Daj sobie na wstrzymanie z tą metodą do połowu szczupaków. Jakiś nowatorski zestaw pod ten gatunek chcesz ogarnąć? Po co chcesz zrobić sobie pod górkę? [2019-07-28 18:03]
Mam wątpliwości, czy w przypadku szczupaka, drop shot okaże się bardziej skuteczny, od innych , tradycyjnych metod. Ale jeśli już nalegasz, to może to pomoże [2019-07-28 21:49]
Jak wyglondajom nocki na debowej chodzi mi czy som bespieczne jak ktos ziedzi sam nad wodomJo na wszelki wypadek wzionbym siekierem, albo śwagra, to zawdy bendzie bardziej bezpiecznom opcjom...
[2019-07-29 11:33]
Jak wyglondajom nocki na debowej chodzi mi czy som bespieczne jak ktos ziedzi sam nad wodom
Myslalem rze jusz mnje nic nje zdzjiwi na tym foróm [2019-07-29 15:55]
Jak wyglondajom nocki na debowej chodzi mi czy som bespieczne jak ktos ziedzi sam nad wodom
Bezpiecznie je chć ciężko trochę tego sprzętu nosze. Nie mnij wienc obow i łow. Mosz przesrane tylko wtedy gdy nie trafie tego co zechce. [2019-08-18 08:31]
Zaiste powiadom ci kamracie iż dębowa zbirem jak sam ch...j stoi i o ciemnicy niechybnie w beret cięgi zebrać tam można od lokalnych rozbójników kołkiiem jakowymś z puszczy wytarganym.
Wilki i upiory cichcem jebn....ć wędki zez nanizanym naprędce truchłem robala jakiegoś zawinąć tyż mogom.
Czosnkiem się ino gesto obwieś,relikwia śwyntego w kiermana zapodaj ,naostrz se dzida i gdy mgła opadnie wypatruj hyżo końca pływaka swego ...
Ino pamiętaj-każde poruszenie listowia kwituj jebn....ciem sztachety ,potem pytaj "kto idzie?" [2019-08-18 09:17]