Ja uważam że każdy powinien mieć swobodny dojazd do wody nawet na dno zbiornika może to by pomogło w utrzymańu czystości na naszych łowiskach dużo wędkaży smieci zakopuje w płytkich dołkach a z wiosny jak sie podnosi poziom wody wszystko wypłukuje i mamy syf w zbiornikach .I dlatego może lepiej ze dodjadą na łowisko, bo są większe szanse że zabiorą spowrotem swoje śmieci . A ja nie będe mósiał sie szarpać z "wędkażami" ze śląska gdy zwracam uwage że śmieci sie zabiera a nie zakopuje . POZDRAWIAM wszystkich i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich wędkaży
(2011/12/19 17:10)Ja sobie radzę normalnie. Rowerkiem jeżdżę :) Uroki bycia spinningistą, jedna wędeczka i przynęty :>
Jestem po operacji kręgosłupa i już nigdy nie dojdę do pełnej sprawności ,dlatego łowię tylko z łodzi (muszę siedzieć) i mi czasami przydałby się dojazd do łowiska celem zrzucenia na wodę np pontonu,ale może dobrze że nie można wszędzie dojechać .Jak znam życie ludzie najchętniej bez potrzeby wjeżdżaliby do wody
U mnie na łowisku licencyjnym PZW zrobiło parking 300 m od zbiornika przy drodze dojazdowej.Tam się zostawia samochód a dalej na łapkach i tak powinno być,albo nad wodą łowimy albo jeździmy.:)
Jestem po operacji kręgosłupa i już nigdy nie dojdę do pełnej sprawności ,dlatego łowię tylko z łodzi (muszę siedzieć) i mi czasami przydałby się dojazd do łowiska celem zrzucenia na wodę np pontonu,ale może dobrze że nie można wszędzie dojechać .Jak znam życie ludzie najchętniej bez potrzeby wjeżdżaliby do wody
Myślę że w takim przypadku każdy rozsądny (policjant,strażnik) przymknie oko jeśli ktoś podjedzie blisko z powodu choroby.
Jest tylko jeden warunek, jak napisałem każdy ROZSĄDNY.
Każda taka osoba musi sobie wyrobić kartę parkingową za 25 zł i może wszędzie wjeżdżać . Straż Leśna i inne służby pozwalają na wjazd z kartą parkingową
U mnie na łowisku licencyjnym PZW zrobiło parking 300 m od zbiornika przy drodze dojazdowej.Tam się zostawia samochód a dalej na łapkach i tak powinno być,albo nad wodą łowimy albo jeździmy.:)
a rano znów pieszo do domu bo albo brak auta albo podziurawione opony...
Każda taka osoba musi sobie wyrobić kartę parkingową za 25 zł i może wszędzie wjeżdżać . Straż Leśna i inne służby pozwalają na wjazd z kartą parkingową
nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz...straż leśna nie pozwala niestety..a może tylko ja mam pecha