Witam. Jestem zainteresowany nabyciem wyżej wymienionego wędziska i zastanawia mnie tylko jeden parametr, mianowicie praca. Jedynie informacje które uzyskałem dotyczą prawdopodobnie "starszej wersji" millenium i są to wpisy sprzed 4-5 lat... W katalogu opisane są podstawowe parametry, akcja jest opisana jako X-fast co bardzo mi odpowiada, ale nigdzie nie uzyskałem odpowiedzi odnośnie pracy, czy jest to ugięcie szczytowe, pólparaobliczne, paraboliczne a może progresywne? (Prośba do "znawców" którzy będą się upierać że akcja super szybka to tylko i wyłącznie praca szczytowa proszę o nie udzielanie się w temacie, szanujmy swój czas, dziekuję ;) )
@mysta widzę w katalogu że twoja wersja to również X-fast i moje pytanie, czy faktycznie ten kij jest super szybki jak opisuje producent? taki jak co poniektórzy i ja nazywają "szybki cięty kij"? (2019/11/28 12:09)
Właśnie waga trochę mnie odstrasza, ale spokojnie, millenium to tylko jedno z paru wędzisk nad którymi się zastanawiam. A propos wagi, jak mam dobry dzień to machanie zestawem ponad pół kilo nie robi na mnie wrażenia ;) gorzej jest na drugi dzień... (2019/11/28 16:02)