Proszę wędkarzy bardzo potrzebny mi jest długi post na temat Dokąd zmierza wędkarstwo ?
I co z tym zrobisz? Do czego Ci to?
Proszę wędkarzy bardzo potrzebny mi jest długi post na temat Dokąd zmierza wędkarstwo ?(2014/08/23 12:08)
===================================================================================
Może inaczej: "Dokąd zmierza PZW?" To by było właściwe pytanie. :)
Wędkarstwo to hobby, rozrywka, która zaspokaja nasze pierwotne instynkty.:)
Proszę wędkarzy bardzo potrzebny mi jest długi post na temat Dokąd zmierza wędkarstwo ?
===================================================================================
Oj po dzisiejszym zebraniu ZO. To myślę że do upadku....
Ja łowię głównie na 'prywatnym' i nachwalić się nie mogę. Sam uczestniczę w zarybieniach, sprzątaniu brzegów itp., mam realny wpływ na stan wody. Działacze z epoki PRL nigdy nie zapewenią podobnych warunków. Oczywiście ma to miejsce zagranicą, ale nie widzę powodu, dlaczego w Polsce nie dałoby się wprowadzić podobnego modelu. Należałoby się tylko wyzwolić z więzów rybackiej organizacji.