Dojazd nad Narew w ok Orzechowa

/ 4 odpowiedzi
witam czy jest jakis dojazd na orzechowo nad narew kolo kolektora czy ten wiazd przez dzialki jest mozliwy i jak wyniki na tym odcinku pozdrawiam
Macloud25

Wjazd jest jedynie od strony zapory,czyli musisz zjechać na dół przy zaporze i jechać cały czas przy wodzie aż dojedziesz do kolektora.Co do brań to sam osobiście nie byłem ale słyszałem że narazie bryndza. (2016/05/10 14:09)

dragolinmarco

Wjazd jest jedynie od strony zapory,czyli musisz zjechać na dół przy zaporze i jechać cały czas przy wodzie aż dojedziesz do kolektora.Co do brań to sam osobiście nie byłem ale słyszałem że narazie bryndza.

dzieki za odpowiedz domyslam sie ze trzeba do kolektora dojechac a potem da sie go przejechac czy mozna go ominac jadac pod gore ? niskie zawieszenie mam i niedam rady swoim kiedys przez dzialki mozna bylo ale brame zrobili  co do bran to kiedys tam byla piekna ryba i napewno jest pozdrawiam cie
  (2016/05/11 07:17)

Macloud25

Kolektora nie ominiesz,chyba że wodą:):):).Co do ryby to raczej będzie lipny rok bo jest bardzo niski stan wody a nie zapowiada się żeby przybyło,raczej będzie tylko gorzej.Pozdro...... (2016/05/11 10:56)

dragolinmarco

bylem po drogiej stronie orzechowa w okolicach poddebia brania czeste ale sama drobnica nikt nie mial kontaktu z wieksza ryba pozdrawiam (2016/05/11 15:09)