Mam te dwie i polecam świecą jak ta lala 3 baterie AAA.
LINK
kup sobie jakiegos tanszego petzl-a,nie ma lepszych czołowek ,ja za swojego dałem220zł ale mysle ze jakis podstawowy model kupisz za 70zl,zobaczysz co te cołowki potrafią .
kup sobie jakiegos tanszego petzl-a,nie ma lepszych czołowek ,ja za swojego dałem220zł ale mysle ze jakis podstawowy model kupisz za 70zl,zobaczysz co te cołowki potrafią .
jaka jest różnica pomiędzy tymi za 20zł a za 200zł :o ?
kolosalna ,to sa moim zdaniem najlepsze latarki czołowe na swiecie ,jest to specjalistyczny sprzet używany miedzy innymi przez grotołazów,latarka za 20 zł to mozna sobie haczyk podswiecic a petzla jak właczysz to robi sie widno prawie jak w dzien he,he
Mam te dwie i polecam świecą jak ta lala 3 baterie AAA.
LINK
Bardzo dobra czołówka.Również polecam.
ja mam taką http://allegro.pl/latarka-diodowa-z-akumulatorem-tiross-9-led-mega-i2278855583.html wytrzymała ponad 4 nocki intensywnego świecenia
Pytanie : Jaka jest różnica?
Odpowiedź : 180 PLN.:)
no i jeszcze tylko to ze swieci na 97m z moca 150 lumenów,ale to tylko to wiec lepiej kupic pewnie ta za 20 zl,dobrze doradzasz kolegom
tak dla mnie bardzo duża zaleta,a po za tym ta latarka ma regulacje i wiadomo ze na maxa używa sie jej tylko w razie potrzeby,mi podczas ekstremalnego holu duzego karpia jest bardzo przydatna, a co do tych łowcow to na pewno tacy sie zdarzają ze tylko łowią na wykopanych dołkach ,ale to to jeszcze nic najgorsi sa tacy co mysła ze na takich dołkach bardzo łatwo jest złowic duza rybe a nigdy nie spróbują swoich sił a z góry wiadomo ze skazani sa na porażkę (2012/04/23 22:18)kup sobie jakiegos tanszego petzl-a,nie ma lepszych czołowek ,ja za swojego dałem220zł ale mysle ze jakis podstawowy model kupisz za 70zl,zobaczysz co te cołowki potrafią .
no i jeszcze tylko to ze swieci na 97m z moca 150 lumenów,ale to tylko to wiec lepiej kupic pewnie ta za 20 zl,dobrze doradzasz kolegom
To świecenie na taką odległość i z taka mocą to ma być zaleta?
Już widzę i słyszę ten chaos wszystkiego co żyje w wodzie i jej okolicy gdybym coś takiego zaświecił.
Mi wystarcza światło do 2 m,a dzięki temu jestem niewidoczny dla zwierząt i ryb.
Tylko że niektórzy "łowcy" nie zdają sobie sprawy z tego jak wygląda łowienie w łowiskach naturalnych a "łowisko" to dla nich wykopany sztucznie dołek w ziemi.
Nie chodziło mi o to że jest łatwo tylko o to że jest sztucznie.
Nie ma dzikich zwierząt,ryby przyzwyczajone do człowieka jak pies i do świateł za pewno też.
Piszesz że w czasie holu używasz latarki,ja nie bo po takim holu z fajerwerkami musiałbym się zwinąć i opuścić oddalając się slalomem pomiędzy wypłoszonymi sarnami,bobrami,wydrami i wszystkim co żyje.:)
Nie tacy najgorsi ci którzy tak jak ja nie chcą łowić na takich wodach.
Dzięki temu więcej ryb zostaje dla Ciebie kolego.:)