A czy ktoś z Was orientuje się czy którykolwiek ze sklepów w Bydgoszczy prowadzi kołowrotki Penna?
Wiem na pewno, że na Nakielskiej i w Woblerze nie mają (choć Wobler się zastanawia)...a co z pozostałymi sklepami?
A czy ktoś z Was orientuje się czy którykolwiek ze sklepów w Bydgoszczy prowadzi kołowrotki Penna?
Wiem na pewno, że na Nakielskiej i w Woblerze nie mają (choć Wobler się zastanawia)...a co z pozostałymi sklepami?
Może trochę późno, ale takie info pewnie się jeszcze komuś przyda :)
Kołowrotki Penn-a znajdziecie w FishHead na Poznańskiej, mają zresztą też sklep internetowy.
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Witamy serdecznie wędkarzy z Bydgoszczy i nie tylko,
Chcielibyśmy wszystkich wędkarzy szukających bogatej oferty kołowrotków PENN-a a także bogatej oferty z każdej innej firmy do nowo otwartego, największego w województwie salonu CENTRUM WĘDKARSTWA. Mieścimy się przy ul. Fordońskiej 44B (wjazd przed samą stacją BP). Na 350m2 powierzchni znajdziecie sprzęt do wszystkich metod połowu,
Zespół Centrum Wędkarstwa.
|
A662MFS | 1,98 | 2 | Medium | Fast | 6-12 | 3 - 21 | 8 | 105 |
Odwiedziłem dzisiaj to centrum wędkarskie na fordońskiej i przyznam szczerze, że bardzo fajnie zaopatrzony sklep i przede wszystkim spora powierzchnia nie to co większość bydgoskich sklepów. Dużym plusem jest też to, że sklep otwarty jest w niedzielę a i ceny są atrakcyjne. Chyba na chwile obecną będzie to mój faworyt na bydgoskim rynku:-)
(2014/05/11 20:51)Panowie i Panie. Dzisiaj będąc w Woblerze na Jagiellońskiej dowiedziałem się, że w przedświąteczny weekend czyli od jutra mają "happy hours" czyli 20% rabatu na wszystkie wędki i kołowrotki :) Tak więc jak ktoś nie zrobił sobie jeszcze przedświątecznego prezentu to polecam.
Ja lecę w niedzielę po beastmastera, chciałem zakupić na wiosnę ale po promocji zaoszczędzę okrągłą stówkę, w sam raz na plecionkę zostanie :)
Panowie i Panie. Dzisiaj będąc w Woblerze na Jagiellońskiej dowiedziałem się, że w przedświąteczny weekend czyli od jutra mają "happy hours" czyli 20% rabatu na wszystkie wędki i kołowrotki :) Tak więc jak ktoś nie zrobił sobie jeszcze przedświątecznego prezentu to polecam.
Ja lecę w niedzielę po beastmastera, chciałem zakupić na wiosnę ale po promocji zaoszczędzę okrągłą stówkę, w sam raz na plecionkę zostanie :)
Szkoda tylko, że dzisiaj zamknięte mieli..
(2014/12/21 19:06)(2014/12/21 21:34)Panowie i Panie. Dzisiaj będąc w Woblerze na Jagiellońskiej dowiedziałem się, że w przedświąteczny weekend czyli od jutra mają "happy hours" czyli 20% rabatu na wszystkie wędki i kołowrotki :) Tak więc jak ktoś nie zrobił sobie jeszcze przedświątecznego prezentu to polecam.
Ja lecę w niedzielę po beastmastera, chciałem zakupić na wiosnę ale po promocji zaoszczędzę okrągłą stówkę, w sam raz na plecionkę zostanie :)Szkoda tylko, że dzisiaj zamknięte mieli..
Mieli otwarte od 12 do 16 na facebuku są na bieżąco informacje, wklep sobie www.facebook.com/SklepWobler ja godziny happy hours tam sprawdziłem i promocja mnie nie ominęła, w najbliższy weekend testy nowego nabytku :)
(2014/12/22 11:44)Panowie i Panie. Dzisiaj będąc w Woblerze na Jagiellońskiej dowiedziałem się, że w przedświąteczny weekend czyli od jutra mają "happy hours" czyli 20% rabatu na wszystkie wędki i kołowrotki :) Tak więc jak ktoś nie zrobił sobie jeszcze przedświątecznego prezentu to polecam.
Ja lecę w niedzielę po beastmastera, chciałem zakupić na wiosnę ale po promocji zaoszczędzę okrągłą stówkę, w sam raz na plecionkę zostanie :)Szkoda tylko, że dzisiaj zamknięte mieli..
Mieli otwarte od 12 do 16 na facebuku są na bieżąco informacje, wklep sobie www.facebook.com/SklepWobler ja godziny happy hours tam sprawdziłem i promocja mnie nie ominęła, w najbliższy weekend testy nowego nabytku :)
W zasadzie to i tak nic straconego bo w stacjonarnym sklepie mają wyższe ceny niż na alle...