ZACZNE JAKO PIERWSZY.ULUBIONY SKLEP JEZELI CHODZI O WSZELKIEGO RODZAJU DROBIAZGI TO ESOX PRZY GIELDZIE;ULUBIONA HURTOWNIA, ZAKUPY DROGICH ZECZY TYPU WEDKI,KOLOWROTKI TO HURTOWNIA NA NAKIELSKIEJ ZA LIDLEM.
NAJGORSZEGO JESZCZE NIE MOGE OKRESLIC
W Fordonie jest kilka dobrych sklepów, tylko trzeba wiedzieć czego się szuka. Robaki i zanęty można kupić w każdym z nich co do sprzętu to każdy musi sam dokonać rekonesansu bo różni ludzi mają różne upodobania. Sklepy są m.in na Rodzinnej, Na dolnej części rynku przy Pelplińskiej, sklep zoologiczno wędkarski na Armi Ludowej 5d (osiedle nad wisłą), i jeszcze jeden pod mostem na Skarżyńskiego. Właściciel tego ostatniego sam wędkuje głównie na Zalewie Koronowskim i chętnie dzieli się doświadczeniami :)
Jeżeli ktoś czegoś szuka w sobotę lub w niedzielę to pozostaje udać się do Aligatora do Galerii Pomorskiej. Mają tam nawet sprzęt przyzwoitych marek i dość dobre wyposażenie.
Co się tyczy sklepu na Nakielskiej to zawsze lubiłem robić tam zakupy przynajmniej jeśli chodzi o sprzęt. Za każdym razem mogłem liczyć na dobrą radę. Dla mnie jedyny minus to brak przyklejonych cen i o każdą pierdołę trzeba biegać się pytać, a i tak babcia uraczy cię tekstem "coś około" 100 pln.
W zeszłym roku otworzyli dość fajny sklep Wobler przy Jagielońskiej naprzeciwko kładki przez brdę. Dotychczas miałem okazję kupić tam kilka akcesoriów i nawet z cen byłem zadowolony tak więc mogę go z czystym sumieniem polecić.
O ile mi wiadomo to nasze koło "sponsorowane" jest przez sklep wędkarski na ul.3 maja. Nigdy tam nie byłem więc jak ktoś może niech wystawi opinię.
Witam. Ja z racji tego, że mieszkam na Miedzyniu to mam bliziutko do sklepu-hurtowni przy ul. Nakielskiej.
To pochwal się swoją opinią na temat tego sklepu.
(2012/09/14 15:34)(2012/09/18 21:37)Witam. Ja z racji tego, że mieszkam na Miedzyniu to mam bliziutko do sklepu-hurtowni przy ul. Nakielskiej.
To pochwal się swoją opinią na temat tego sklepu.
Fakt, za mało napisałem. Nie jestem "wyczynowcem" więc potrzeby mam niewielkie. Sklep jest dobrze zaopatrzony. Obsługa fachowa i potrafi doradzić niezdecydowanym. Sam się o tym przekonałem potrzebując porady odnośnie żyłki na przypony. Czas pracy sklepu jest bardzo dogodny. To tyle. Pozdrawiam.
Witam ja akurat sklep na nakielskiej uważam za najlepiej zaopatrzony w bydgoszczy, sporo akcesoriów morskich i karpiowych i nie tylko. Mieszkam na kapach ale warto przebić się przez miasto bo często mają dużo wędek i kołowrotków w promocji szczególnie w okresie wiosennym.
A czy ktoś z Was orientuje się czy którykolwiek ze sklepów w Bydgoszczy prowadzi kołowrotki Penna?
Wiem na pewno, że na Nakielskiej i w Woblerze nie mają (choć Wobler się zastanawia)...a co z pozostałymi sklepami?
(2013/10/12 08:43)