Dobry podbierak w rozsądnej cenie-Pomożecie?

/ 6 odpowiedzi
Witam! Pomożecie wybrać dobry a czykolwiek niedrogi podbierak by był wytrzymały . Proszę o jakieś konkretne oferty. Dziękuje I Pozdrawiam.
Prosze podawać na  swoich przykładach
Sith

Trochę lakoniczne to pytanie. O jaki podbierak Ci chodzi? Długi do tyczki, średni do spławikówki, federa, spinningu, krótki do brodzenia? (2018/02/26 06:30)

ryukon1975

https://wedkuje.pl/n/feeder-solidny/93008 (2018/02/26 06:43)

MastertoN

Podłączam się pod pytanie tyle że ja prosiłbym o podpowiedz jaki najlepiej dobrać podbierak na ponton do spinningu z góry dzięki (2018/02/26 15:19)

barrakuda81

Podłączam się pod pytanie tyle że ja prosiłbym o podpowiedz jaki najlepiej dobrać podbierak na ponton do spinningu z góry dzięki

Też się chętnie dowiem... Czas skończyć z ryzykownym podbieraniem ryb ręką. To zresztą nienajlepszy pomysł jeśli ryba ma być wypuszczona.Wszelkie chwyty za kark np w przypadku bolenia mogą sprawic że rybie dosłownie naderwiemy głowę a pod brzuch niewygodnie, szczupaki to szajbusy i starsznie się rzucają itd. Zawsze to jednak bezpiecznie ,szybko i sprawnie. Siatka pewnie żyłkowa bo zwykłej przy spinie to nie wystarczy na sezon:)

(2018/02/26 19:29)

Adi777

ja zakupiłem na rybomani mivardi hardcore landing net i wydaje się solidny, jednak na spinning kosz może być troche duży. (2018/02/26 20:57)