Zaloguj się do konta

Dobre ubrania na wędkarską wyprawę

utworzono: 2016/02/25 16:35
Rybewicz

Muszę polecić ubrania z sklepu Decathlon

Kupiłem sobie ostatnio bluzę spodnie i polar. Są to ciuchy traktowne jako kolekcja myśliwska ale doskonale nadają się na wędkarskie wyprawy. 

[2016-02-25 16:35]

SlawekNikt

Znam całą masę ciekawszych, tańszych i wygodniejszych ubrań, np. tych z polskiego wojska i polskiej produkcji :-)

[2016-02-25 17:27]

Rybewicz

Nieraz kupowałem Polskie ciuchy z wojskowego demobilu ale dosyć szybko się niszczyły. Poza tym w dziśejszych czasach nie są już takie tanie i lepiej kupić naprawde porządny produkt o wielu wzorach a nie tylko jednym czy dwuch. Pozatym Polskie produkty nie są wcale takie fajne, wręcz przeciwnie. 

[2016-02-25 19:02]

Wachta2

http://www.decathlon.pl/kurtka-turystyczna-lekka-mska-rain-cut-id_8300326.html to kupiłem na szybko w miejsce wysłużonej kurtki z trilaminatu BW i jestem baaardzo z tej kurteczki ( równierz ceny).

[2016-02-25 22:28]

zurawinowy

http://www.decathlon.pl/kurtka-turystyczna-lekka-mska-rain-cut-id_8300326.html to kupiłem na szybko w miejsce wysłużonej kurtki z trilaminatu BW i jestem baaardzo z tej kurteczki ( równierz ceny).

bardzo zadowolony mam nadzieje:) fajnie wygląd i tylko 40zł moze w sobotę odwiedzę decathlon

[2016-02-25 22:43]

SlawekNikt

To jest oczywiścte, że kurtki z jakiegoś tam trilaminatu czy innego plastiku będą być może dłużej służyły od tych z bawełny z domieszką innych mariałów, ale o komforcie zapomnij, a ludzka skóra oddychać musi. Za 5 dych kupujesz tzw. bechatkę i jak ciepło to podpinkę ściągasz, jak zimno to zakładasz z powrotem, do tego masa kieszeni. To rzecz jasna moje prywatne zdanie, a na deszcz to mam parasol :-)

[2016-02-26 09:34]

Haryyy5

Potwierdzam, w decathlonie można kupić naprawdę niedrogo (zwłaszcza jak się popoluje na wyprzedaże) porządne ciuchy.

[2016-02-26 10:05]

Wachta2

Bechatka waży chyba z 5 kg, nie ukrywam, że jest ciepła. Trilaminat to coś jak goretex ( nazwa zastrzeżona). Obudwie kurtki są bardzo lekkie. Kurta wraz ze spodniami ( równierz demobil z bundeswehry ) zajmuje niewiele miejsca w plecaku i mam je ciągle ze sobą. Zakładam ją przeważnie ma polar i nigdy nie czułem dyskomfortu zwiazanego z oddychaniem materiału. Spiningujesz z parasolem?

[2016-02-26 17:14]

SlawekNikt

5 kg. ? no muszę zważyć bo wątpię :-) W żadnym poście nie jest napisane, że koledzy pokupili ubrania w wiadomym sklepie po to aby w nich spinningować. Osobiście kupowałem, kupuję i będę kupować rzeczy polskiej produkcji o ile to będzie tylko możliwe, są rzecz jasna gore texy. Masz ochotę wspierac bundeswehre to twoja sprawa. Ja wolę wspierać naszych rodzimych producentów i nasz demobil.

[2016-02-26 17:28]