Dobre miejsce na urlop-propozycje

/ 7 odpowiedzi

Witajcie,

szukam czegoś gdzie mógłbym jechać z rodziną. Żeby żona mogła wypocząć, poopalać się, a ja połowić ryby ;)
Szukam spokojnego miejsca, żeby uciec od codzienności. Nie szukam miejsc, gdzie jest mnóstwo wczasowiczów, codzienne zakrapiane imprezy i hałasy do późnych godzin.
Ma być domek, woda, ryby, spokój  Mogą być np. mazury ;)

Za wszelkie ciekawe propozycje z góry dziękuje.

Fragles323

Piotrek
Wszystkie twoje wymagania spełnia według mnie jedno miejsce a mianowicie Jezioro Solińskie .
Oczywiście są miejsca gdzie jest tłok ludzi ale ja ci polece Zawóz .
Tak Zawóz - spokój i cisza rybka dopisuje , żona bedzie zadowolona a dzieci wesołe .

Dlaczego dzieci ? ano bo tu ceny są normalne nie z kosmosu ? np . jazda na koniu lub kucyku 5 okrążeń boiska szkolnego 5 zł .

Rybki jest sporo a jak wejdziesz w net to i zdjęcia zobaczysz konkretne .
Pozdro Wojtek z Częstochowy (2014/06/22 15:43)

u?ytkownik167078

Może i ja sie przyącze a coś więcej bo chodzi mi o kwatery prywatne taki pokoik 2 osobowy niedaleko jeziora. prosze o namiar (2014/06/22 17:04)

piotrekk78

Piotrek
Wszystkie twoje wymagania spełnia według mnie jedno miejsce a mianowicie Jezioro Solińskie .
Oczywiście są miejsca gdzie jest tłok ludzi ale ja ci polece Zawóz .
Tak Zawóz - spokój i cisza rybka dopisuje , żona bedzie zadowolona a dzieci wesołe .

Dlaczego dzieci ? ano bo tu ceny są normalne nie z kosmosu ? np . jazda na koniu lub kucyku 5 okrążeń boiska szkolnego 5 zł .

Rybki jest sporo a jak wejdziesz w net to i zdjęcia zobaczysz konkretne .
Pozdro Wojtek z Częstochowy

Dzięki wielkie.
A masz może jakieś konkretne namiary na jakiś sprawdzony domek, ośrodek.

Przyznam szczerze, że brałem pod uwagę jezioro solińskie także ;) (2014/06/23 12:36)

antyquariat

Polecam Szurpiły na Suwalszczyźnie.
Sam jeżdżę tam co roku z żoną i 1,5 rocznym teraz synkiem.
W ośrodku nie brakuje niczego.
Do dyspozycji ostatnio były 2 łódki, kajaki, i rowery wodne; jest też pomost.
Same domki wyposażone są nadzwyczajnie!!!
Ośrodek z bezpośrednim dostępem do wody z linią brzegową ok. 300m.

Tu link do jednej z moich relacji z tego miejsca:http://www.wedkuje.pl/wedkarstwo,szurpily-19-21072013,66991
A tu link do strony siedliska:http://xn--szurpiy-sjb.pl/ (2014/06/23 13:07)

u?ytkownik167078

Dochodzi już prawie płowa marca a ja mysle o urlopie. Chciał bym odświeżyc watek. Czy mogę liczyć na propozycje od kolegów z forum ciekawego miejsca do spędzenia urlopu najchetniej na mazurach gdyz b. lubię ten zakątek naszego kraju. Interesuje mnie kwatera prywatna najchetniej z dostepem i pomostem do jeziora. (2015/03/09 08:22)

muurg

Okolice Brodnicy - Janówko albo Zalesie. W Janówku byłem i polecam, Zalesie ten sam właściciel inne jezioro i inne ryby. Ale tego osobiście nie sprawdziłem. Janówko - dom na końcu świata, mała plaża niedaleko, ryby to przede wszystkim leszcze, okonie i szczupaki. Łódka i kajak na wyposażeniu - gratis. Dom full wypas (pralka, zmywarka itd.), Własny pomost (niewielki) (2015/03/09 11:37)

kameleon90

A zalew sulejowski Karolinow moze byc (2015/03/09 14:45)