Mustad i Gamakatsu, reszta dla mnie może nie istnieć. Próbowałem Trapera i całej gamy jakiś noname. Najczęściej niszczyły gumy albo miały słabe haki. Mustad i Gamakatsu nie zawiodły mnie jeszcze nigdy, a używam różnych rodzajów główek tych firm.(2010/05/27 11:53)
Jeżeli mówisz, że mają słabe haki to kup sobie Gamakatsu Big Classic albo Mustad Big Game.
Za 1 szt zapłacisz tyle, co za całą paczkę normalnych główek, ale haka nie rozegniesz.
PS. A te haki rozginasz na rybach czy na zaczepach? Bo jak na zaczepach to nic dziwnego ;)
Dwa razy zdarzyło mi się rozgiąć na rybach.A co sądzicie o główkach z hakami nie wiem czy dobrze napiszę Ownera
stosowałem jej i są dobre w ogóle dziwne ze ci się te główki rozginaj bo mi się nigdy to nie zdarzyło(2010/05/27 12:01)
Mnie też to zdziwiło no bo przecież te haki chyba nie robią ze zwykłego kawałka drutu,spróbuję jeszcze zmienić sklep w których je kupuję może to coś pomoże .
O! Zapomniałbym o Ownerach. Głowek jigowych jeszcze nie używałem, niedługo zakupię pierwszą partię to coś powiem.(2010/05/27 12:04)
Natomiast haki tej firmy to dla mnie absolutna czołówka.
Główki jigowe z tymi chakami produkuje ponoc jaxon
może to była jakaś wada partii???(2010/05/27 12:06)
mogło też być tak że mustad to one są tylko z opakowania, ale nie chcę tutaj nikogo oskarżać o jakieś oszustwo,po prostu będę musiał je zmienić.
poza tym jak się kupi jakieś tanie główki to po pewnym czasie potrafia zajść rdzą i koloryzują gumę dlatego od kilku lat wolę dołożyć i mieć spokój