"Właśnie liczyłem na taka odp. dzieki, a nie jak inne wypowiedzi wielcy filozofowie :) ZAMYKAM TEMAT"
Szanowny Kolego swoją wiedzę na temat karpiowania proponuję czerpać z wiedzy internetu polegającej na wpisaniu do przeglądarki GOOGLE zapytania " zanęty karpiowe " .https://www.google.pl/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=zan%C4%99ty%20karpiowe
Jeśli to przerasta Twoje umiejętności na nic wypisywanie przepisów na zanętę.
Co Ty byś zrobił jakby nie było internetu? Pewnie siedziałbyś w domu i sam kombinował. Więc zamiast wypisywać coś o filozofowaniu zacznij myśleć.
JK
(2015/01/28 08:55)
Teraz ja powiem Ci Janusz.... szkoda czasu, nerwów i klawiatury !.
Kolega uważa, ze istnieje przepis pt. "daj tyle tego, tyle tamtego" i karpie beda na brzeg wyskakiwać same błagając wzrokiem o jeszce :D
Do tego chce ta cudowna zanętę podawać tak jak jemu wygodniej, a nie tak jak się to powinno robic.
To, ze nie ma zanety skutecznej zawsze i wszedzie, to, że o sposobach nęcenia karpia napisano tomy, że istnieją pewne sprawdzone przez pokolenia tak sposoby przygotowania zanęty , jak i jej podania nie obchodzi Go.
On chce przepis pt "wrzuć i ciagnij tony" !
Dostał go i będzie cisza, az do momentu, gdy przerobiwszy go po swojemu wypróbuje i wpadnie na forum, by opierdzielić tego co mu ten przepis dał, ze filozofował, bo ryb nie nałapał. (2015/01/28 14:00)
On chce przepis pt "wrzuć i ciagnij tony" !
Dostał go i będzie cisza, az do momentu, gdy przerobiwszy go po swojemu wypróbuje i wpadnie na forum, by opierdzielić tego co mu ten przepis dał, ze filozofował, bo ryb nie nałapał.
Pewnie masz rację bo szuka idealnej zanęty do koszyka która mu da 100% efektu w połowach. Dlatego napisałem: Czytaj , czytaj i ucz się to ci nie zaszkodzi!!! (2015/01/28 17:55)
Panowie... noooooo...Nie bądźcie tacy ...... Powiedzcie co to za tajemnicza zanęta.....;))))
(2015/04/07 16:56)
eee.tam.. kiepska zaneta..
Same na brzeg nie wyskakuja :-(
:-P (2015/04/07 17:05)
:) Jak to nie wyskakują ?? :) ;P Co prawda sumy , ale na karpie tez jest taka zanętka tylko zdradzić nie chcecie .... ale z Was "żyły" ..... ;)))
(2015/04/07 17:23)
Iluzjoniści przed publicznością też nie zdradzą swoich trików, więc nie można się dziwić karpiarzom, że nie zdradzają super zanęt. Tajemnica zawodowa, CZesio! (2015/04/08 06:52)