Potrzebuje rady nie wiem jaką proce kupić. Potrzebuje takiej która by jak najdalej niosła pellet kulki itp., oraz taką dla której gumy są ogólnie dostępne.
Potrzebuje rady nie wiem jaką proce kupić. Potrzebuje takiej która by jak najdalej niosła pellet kulki itp., oraz taką dla której gumy są ogólnie dostępne.
Gumy są dostępne w każdym kiosku i na stacjach benzynowych; ) A tak poważnie, to ja ostatnio kupiłem najtańszą i bardzo fajnie nosiła, ale miała ubytek w gumie ( niedolane) i zerwała się po 100 strzałach ;) (2011/06/14 14:25)
jesli chcesz dobra proce to kup z mocnego preta zeby sie nie polamala a orginalne gumy zamien na gumowe cewniki z apteki sa najlepsze a grubosc tych gum najlepiej 6 lub 7 koszt niewielki a wytrzymuja caly sezon jak bedziesz chowal proce przed sloncem polecam bo kilka sezonow juz tak robie. (2011/06/14 15:11)
Tak jak pisze piotrkarp te cewniki są super ja w swojej procy f-my Mikado /15zł/ tez je wymieniłem i jeszcze dodatkowo przymocowałem sztywny plastik półokrągły -tak że kulek zanetowych nie spłaszcza podczas wyrzutu. (2011/06/14 21:39)
Witam ja posiadam proce DRENNAN i śmiało mogę ci ją polecić :) jedną zieloną zasięg do 60m i drugą czerwoną o zasięgu do 80m i powiem ci że ten zasięg jest faktycznie osiągalny .http://allegro.pl/wyczynowe-proce-drennan-do-zanety-polecam-i1658207837.html tu masz linka na allegro żebyś mógł sobie rzucić okiem :) , tylko gdybyś się zdecydował to poszukaj jej sobie w sklepie wyjdzie taniej o koszt wysyłki , mnie kosztowała 48zł . Naprawde Ci ją polecam warta swojej ceny . POZDRAWIAM!!! (2011/06/15 16:18)