(2010/04/14 00:27)A ja mam takie pytanie czy nie można by było po prostu bez wpisywania i rejestracji zrobić takie mini aukcje? np HADE PARK Zrobić człowieka odpowiedzialnego z wystawianie przedmiotów zgłoszenia do niego na priv lub tel co sie chce sprzedać itp.
Zdjęcie sie wkleja cena wywoławcza i licytujemy.
Bardziej szczegułowo jededna aukcja raz w tygodniu np od godz X do godz Y
Wygrywa ten kto oczywiście najwięcej zapłaci i będzie pierwszy w limicie czasowym.
Po przelaniu na konto sumy za wylicytowanie dopiero się ogłasza .że ten KTOS wygrał licytację
Oraz dopiero na kogo są przeznaczone pieniądze lub na co są zbierane.
Ewentualnie większa zbiórka na bardziej szczytny cel Info od razu podczas licytacji.
Chyba by nikt nie robił by sobie jaj już z takich rzeczy.
Tu rzecz jeszcze jest taka że przy takich aukcjach musiałby czynnie i non stop siedzieć administrator tej właśnie aukcji i np usuwać tzw. "JAJCOWICZÓW" I tych którzy zostali przebici w cenie a zostawiając tylko 5 najwyższych.
Pozdrawiam.
Dobrze prawisz, jeszcze jedna dygresja lipne konta nie będą obsługiwane wogóle, prawdziwe dane w tym przypadku są konieczne, wszak chodzi o pieniądze darczyńców i bez znaczenia w tym przypadku będzie staż portalowy.
(2010/04/14 00:52)
Tomikan, myślę że tak, osoby nie zalogowane nie mają szansy na skożystanie z pomocy chyba że będzie to ze wskazania naszego portalowicza lub osoba mu najbliższa,który opisze sytuację, to wówczas zmienia postać rzeczy.
Musimy opisać granice pomocy wówczas nie będzie niedomówień, całemu światu nie pomożemy, wiem że to przykre ale realistyczne.
Pozdrawiam
(2010/04/14 15:10)może to zbyt proste ale osobiście proponuje :
1 HADE PARK to zrobić
2 licytacja bez wpisów jedynie kwota
3 termin określić na max 30 dni
4 podział kasy w poszczególnych województwach (kogo bedziemy wspierać)
5 udził biorą tylko zalogowani w pełni
moim zdaniem najprościej i bez "kombinacji"
(2010/04/14 17:44)Z upływem czasu adrenalina rośnie, uda się cze też i nie ???
(2010/04/14 20:23)