aż sie boję pomyslec do czego służy zaczep w spinningu.........
Chodzi Tobie o te ustrojstwo przy rękojeści?Bo zaczep przeważnie służy do pozbycia cię przynęty. ;-)(2012/05/25 21:24)
aż sie boję pomyslec do czego służy zaczep w spinningu.........
Chodzi Tobie o te ustrojstwo przy rękojeści?Bo zaczep przeważnie służy do pozbycia cię przynęty. ;-)(2012/05/25 21:24)
Nie strasz syneczku, nie strasz. I kto tu bajery nie kontroluje? 100 osób ci mówi żeś kiep, więc prawdopodobnie może to być prawda. Zastanów się nad tym. Można by mieć wątpliwości jak by ci to tylko jeden powiedział, ale skoro 99 % myślących ludzi mówi ci że masz problem, to go masz i to ty stanowisz problem, a nie to 99%.
I pamiętaj, że kiedyś taka groźba może się obrócić przeciwko tobie. Ucz się pilnie, może kiedyś pojmiesz słowo pisane. A teraz jesteś jeszcze zbyt młody i nie masz pojęcia o niczym więcej jak tylko o karpiach ( a i to wątpliwe) i nikt nie będzie polemizował z tobą w nieskończoność bo i nie ma z kim i o czym.
Wyluzuj synek, bo ci jaka żyłka pęknie. I nie bierz już tych sterydów, bo istotnie kiedyś kogoś pobijesz. Wiesz... sterydy walą w dekiel...
(2012/05/25 22:21)RZEGNAM czy Żegnam
(2012/05/25 22:21)czegos nie kminie,napiasłem ci ze olewam to co piszesz,twoje odp,ignoruje cie bo nie masz dla mnie żadnej wiedzy wedkarskiej i ze juz nie bede odpisywał,ty odp. ze cie to cieszy i tez juz nie piszesz nic w tym temacie a za jakis czas dalej te swoje brenie wypisujesz,wiec o co chodzi ,masz jakies kompleksy czy co bo juz nie wiem,napisze duzymi literami ostatni raz.KONCZE TEN TEMAT BO Z LUDZMI Z TAKA WIEDZA NIE MAM O CZYM PISAC.pisz sobie tak jeszcze przez rok jak tak cie to kreci ,ale nie do mnie bo ja z toba juz nie bede pisał.a ty powinienes wyleciec z tego forum za to ze nie kontrolujesz bajery.spotkamy sie moze kiedys nad woda to wtedy mi poublizasz.RZEGNAM
poczytaj co ty do mnie piszesz ,ja nikomu nie ubliżam w przeciwienstwie do ciebie i nikogo nie strasze ,czytaj wyraznie ,teraz o jakis sterydach do mnie wypisuje,jakie sterydy ,to do łowienia karpi trzeba brac sterydy,hol jest ciezki ale bez przesady. (2012/05/25 22:28)Nie strasz syneczku, nie strasz. I kto tu bajery nie kontroluje? 100 osób ci mówi żeś kiep, więc prawdopodobnie może to być prawda. Zastanów się nad tym. Można by mieć wątpliwości jak by ci to tylko jeden powiedział, ale skoro 99 % myślących ludzi mówi ci że masz problem, to go masz i to ty stanowisz problem, a nie to 99%.
I pamiętaj, że kiedyś taka groźba może się obrócić przeciwko tobie. Ucz się pilnie, może kiedyś pojmiesz słowo pisane. A teraz jesteś jeszcze zbyt młody i nie masz pojęcia o niczym więcej jak tylko o karpiach ( a i to wątpliwe) i nikt nie będzie polemizował z tobą w nieskończoność bo i nie ma z kim i o czym.
Wyluzuj synek, bo ci jaka żyłka pęknie. I nie bierz już tych sterydów, bo istotnie kiedyś kogoś pobijesz. Wiesz... sterydy walą w dekiel...
"RZEGNAM"
A ja naiwny cały czas myślałem, że kolega śliwa tylko udaje thebila...
(2012/05/25 22:30)aż sie boję pomyslec do czego służy zaczep w spinningu.........Chodzi Tobie o te ustrojstwo przy rękojeści?Bo zaczep przeważnie służy do pozbycia cię przynęty. ;-)
http://www.wedkuje.pl/wedkarski-rekord,karp,200049
Czy te oczy mogą kłamać?
(2012/05/25 22:35)
Nawet Tarzan by się wystraszył...;)
A ludzie później o Yeti opowiadają.:)
(2012/05/25 22:48)aż sie boję pomyslec do czego służy zaczep w spinningu.........Chodzi Tobie o te ustrojstwo przy rękojeści?Bo zaczep przeważnie służy do pozbycia cię przynęty. ;-)
predzej to zaczep niz "ustrojstwo";p uwad tez słuzy do pozbycia SIE przynety:)
A co to jest "uwad"?To jakiś robak zżerający przynęty? ;-)))(2012/05/26 00:04)
Witam wszystkich! Dawno tu nie wchodzilem... Czytam te wszystkie komentarze i nie moge zrozumiec czemu wiekszosc ludzi na tym forum nie dopuszcza mysli o tym ze ten klips moze miec inne zastosowanie w zaleznosci od technik lowienia czy indywidualnych upodoban wedkarza. Fakt jest taki ze klips moze sluzyc do zaczepiania zylki podczas transportu, moze tez sluzyc do punktowego necenia, na pewno moze tez miec inne zastosowanie...Kazdemu moze sluzyc w inny sposob. Nie rozumiem czemu przeciwnicy innych zastosowan niz (zabezpieczenie podczas transportu) nie biora pod uwage. Faktem tez jest to ze ciezko niektorym przetlumaczyc swoje racje dlatego apeluje zeby sprobowac wszystkich mozliwych zastosowan tego klipsa (nie pisze tu o dlubaniu spod paznokci) pomocnych lub nie podczas wedkowania i wyrazenia swoich opini a nie od razu skakac sobie do gardla albo sie nawzajem obrazac. Dajmy przyklad mlodym adeptom wedkarstwa i nie robmy popeliny na forum. Pozdrawiam.
A to czytałeś endriut?
Klips na kołowrotku służy do klipsowania żyłki, a żyłka jak pęknie to można umrzec
(2012/05/26 20:04)