(2012/05/23 21:27)dla panów nie wiedzacych do czego służy klips na szpuli kołowrotka ,piszacych ze służy tylko i głownie do zaczepiania konca zyłki w transporcie :) a necenie i łowienie punktowe to brednie itd. bo sie nie da bo zyłka sie uszkodzi,bo klips sie wyrwie itp podeje tytuł filmu na którym jest pokazane do czego służy miedzy innymi klips ,w tym przypadku pokazane jest necenie cieżką rakieta z uzyciem spoda , jest mnóstwo filmów na których jest pokazane łowienie i necenie z uzyciem klipsa .tytuł fimu to NA KARPIE Z PRZEMKIEM MROCZKIEM CZ.6 (od 9min. filmu) dodam tylko dla tych fachowców co nie znaja tego pana ze p.Przemek Mroczek łowi karpie od lat 80tych a wedkuje dużo dłużej ,jest redaktorem naczelnym KARP MAXA ,pisze ksiązki i artykuły między innymi do WW ,jest to jedna z najbardziej barwnych postaci wedkarstwa karpiowego w polsce i na swiecie wiec mi nie piszcie ze to brednie. "i na tym zakonczymy"..
............
Skoro w filmie powiedzieli to niepodważalna prawda.
Nie zmieni to faktu że ja w filmach różne rzeczy słyszałem.
Żeby Ci to udowodnić zaraz nagram filmik w którym powiem co o Tobie myślę.:)
Tylko pamiętaj co w filmie to jedyne,prawdziwe,niepodważalne.
Gdy zapałką podłubię tam w nosie to niechybny znak że zapałki produkuje się do dłubania w nosie.