Witam chce kupic sobie 2 karpiówki konger carbomaxx 3lbs tylko jaka długość? Mam 180cm wzrostu Która długość będzie bardziej komfortowa przy łowieniu? 3.60 czy 3.90?
Witam chce kupic sobie 2 karpiówki konger carbomaxx 3lbs tylko jaka długość? Mam 180cm wzrostu Która długość będzie bardziej komfortowa przy łowieniu? 3.60 czy 3.90?
Wszystko zależy od sposobu łowienia np. do rzutu lepsze są dłuższe wędki, do holu z łodzi krótsze itd. lecz też od gustu wędkarza, ja np. nie lubię długich wędzisk i stosuję długość max 3,60.
Wszystko zależy od sposobu łowienia np. do rzutu lepsze są dłuższe wędki, do holu z łodzi krótsze itd. lecz też od gustu wędkarza, ja np. nie lubię długich wędzisk i stosuję długość max 3,60.
co do okumy słyszałem ze WB szybko wysiada ale nie wiem ile w tym prawdy
Mateusz masz 12 lat i 180 cm wzrostu???(2013/12/28 16:36)
Jeśli tak jest to kreuje się nam konkretny koszykarz lub siatkarz :D :D :D
Mateusz masz 12 lat i 180 cm wzrostu???
Jeśli będziesz zasiadał 2 razy na sezon to kołowrotek za 100zł posłuży ci nawet kilka sezonów :)
Ogólnie utarło się, że są kołowrotki klasy bazar, te dobre i Shimano BBLC. Potem to juz tylko klasa wyczyn.
Pozdrawiam
Ja również mam zamiar kupić to wędzisko lecz zastanawiam się nad kupnem 330cm. Prosił bym o poradę czy ta długość jest wystarczająca czy może za mała.