Zaloguj się do konta

Dlaczego tak jest, że muszę czekać?

utworzono: 2013/01/24 18:49
Jack14

Strona główna forum coś widzę przez 1s i już jestem na stronie nr 2 do kolejnych owszem dostęp super ale dlaczego nie mogę czytać strony nr1

Sprawdzaliście?

Teraz nr 2 to ten 100% APETYZER strasznie moje ryby się ubawiły ...:-)

Proszę o info czy macie podobnie.

[2013-01-24 18:49]

luzy

Pod tematem masz takie małe okienka (zmiany tematu 1.2.3.4itd) nimi możesz wrócić do tematu który Cię interesuje :)
[2013-01-24 19:00]

Jack14

Sprawdziłeś osobiście bo ja do tematu nr 1 nie "wracam"?

 

[2013-01-24 19:05]

luzy

Tutaj się zmienia;)
[2013-01-24 19:25]

luzy

Sorki z postem za postem. Jakieś błędy z edytorem zdjęć. Zgłosiłem to do administracji.
[2013-01-24 19:34]

ryukon1975

Mam podobnie jak wchodzę na forum,przez sekundę widzę "najnowsze" po czym z automatu mi przeskakuje na "wiadomości" choć polityka to ostatnia rzecz na świecie jaka mnie ciekawi.:))
[2013-01-24 20:14]

LABEO

Mam podobnie jak wchodzę na forum,przez sekundę widzę "najnowsze" po czym z automatu mi przeskakuje na "wiadomości" choć polityka to ostatnia rzecz na świecie jaka mnie ciekawi.:))


 Dokładnie mam tak samo,już odpalałem wędkuje.pl  ponownie i nic nie pomaga,znaczy coś nie halo.


[2013-01-24 20:20]

Mam to samo co koledzy wyżej. [2013-01-24 20:26]

Mam podobnie jak wchodzę na forum,przez sekundę widzę "najnowsze" po czym z automatu mi przeskakuje na "wiadomości" choć polityka to ostatnia rzecz na świecie jaka mnie ciekawi.:))


Dokładnie mam tak samo,już odpalałem wędkuje.pl ponownie i nic nie pomaga,znaczy coś nie halo.




U mnie też to samo... [2013-01-24 20:26]

Mam tak samo co koledzy wyżej. [2013-01-24 20:27]

Bernard51

Mam podobnie jak wchodzę na forum,przez sekundę widzę "najnowsze" po czym z automatu mi przeskakuje na "wiadomości" choć polityka to ostatnia rzecz na świecie jaka mnie ciekawi.:))

Mam to samo a od tamtego tygodnia musze za każdym razem sie logować na wędkuje pl?
[2013-01-24 20:28]

ryukon1975

No to trzeba wołać mechanika,ja mam młotek gdzie uderzyć żeby naprawić?

:)))
[2013-01-24 20:32]

No i działa:) [2013-01-24 20:43]

ryukon1975

Ja wiedziałem że tak będzie.
Wystarczyło młotkiem postraszyć.

:)
[2013-01-24 20:52]

LABEO

No to trzeba wołać mechanika,ja mam młotek gdzie uderzyć żeby naprawić?

:)))








Ja mam śrubokręt to Ci pomogę ,zasadziłem cały hektar jak cofnęli dotację na wierzbę energetyczną :-))) działa ,brawo dla serwisu.
[2013-01-24 20:55]

Ja wiedziałem że tak będzie.
Wystarczyło młotkiem postraszyć.

:)


He he :)))) [2013-01-24 21:00]

Zibi60

Bernard zasygnalizował problem z logowaniem. Od jakiegoś czasu także po każdym wyjściu i ponownym wejściu, muszę się logować, choć w ustawieniach firefoxa mam ten adres zapamiętany. Czy to wina przeglądarki czy Redakcja coś zmieniła ?
[2013-01-25 07:41]

ryukon1975

Jeśli chodzi o logowanie to mam to samo.
Gdy 3 razy wchodzę na portal w ciągu jednego dnia to 3 razy muszę się logować.
[2013-01-25 08:01]

JKarp

CześćNa Chrome pierwsze logowanie odrzuca - tak jak bym się nie logował. Drugi raz wszystko jest prawidłowo. Oczywiście mam to samo co Zbyszek i Krzysztof.JK [2013-01-25 08:08]

Potwierdzam słowa kolegów ja "działam" na kompie z którego korzystam tylko ja ,dlatego  ustawiłem aby przeglądarka pamiętała hasło.Od czasu zmiany ten automat nie działa.

[2013-01-25 09:20]

teo

Z logowaniem też tak mam ,może jakaś zmiana. [2013-01-25 10:25]

Bernard51


Mam to samo a od tamtego tygodnia musze za każdym razem sie logować na wędkuje pl?

Bernard zasygnalizował problem z logowaniem. Od jakiegoś czasu także po każdym wyjściu i ponownym wejściu, muszę się logować, choć w ustawieniach firefoxa mam ten adres zapamiętany. Czy to wina przeglądarki czy Redakcja coś zmieniła ?

Jeśli chodzi o logowanie to mam to samo.
Gdy 3 razy wchodzę na portal w ciągu jednego dnia to 3 razy muszę się logować.

CześćNa Chrome pierwsze logowanie odrzuca - tak jak bym się nie logował. Drugi raz wszystko jest prawidłowo. Oczywiście mam to samo co Zbyszek i Krzysztof.JK

Ale po wyłączeniu komputera ... wlączając drugi raz pewnie masz tak jak wyżej??

[2013-01-25 11:45]

JKarp

CześćTak - coś dziwnego dzieje się od czasu kiedy został zmieniony wystrój strony.JK [2013-01-25 12:14]

Jack14

Dziękuje wszystkim za odpowiedzi i jak już sprawdziłem działa (młotek pomaga na wszystko) :-).

Co do logowania to mi aż tak bardzo to nie przeszkadza, przynajmniej utrwalam sobie jedno z wielu haseł w plątaninie pozostałych "nastu" podobnych, pinów i numerów.

[2013-01-25 16:47]

Bernard51

Wczoraj nie siedzialem przed monitorem , ale dziś wszystko wrócilo do normy. Czyli pisać czeba a reakcja jest Brawo!
[2013-01-26 11:34]

Zibi60

Dziękuję Redakcji za szybką reakcję i przywrócenie "normalnego" logowania.
[2013-01-26 12:08]