Witam,
a co to jest ten "smrodek bodzia", ja czegoś takiego nie stosowałemale na wiosnę w tamtym rok używałem tez śmierdziela o zapach rybnym bodajrze firmy Traper i ten się sprawdził już na pierwszym łowieniu wyjołem kilka ładnych rybek w tym linka 40cm.
(2011/03/17 10:12)Witam też urzywałem dipa o zapachu kraba też okropnie śmierdział sprawdzał się w szczególności na kanałach,ale ten o zapachu ryby też jest dobry plecam również o zapachu truskawki pozdrawiam połamania kija.
(2011/03/17 13:09)Panowie czy ktos z was stosowal dip smrodek bodzia. Czy faktycznie sa efekty. Ja mialem ale w zime sie nie sprawdzil u mnie.
To moze kolega mariusz 1991 podpowie troszeczke. Jak co i z czym w jakich proporcjach.
Interesuje mnie glownie leszcz i ploc. Bede wdzieczny.
(2011/03/17 20:30)Dipy Bodzia są wyłącznie na leszcza i płoć. Link poniżej to jest całe moje źródło informacji i ja sie do nich stosuję i wyniki miałem w tamtym roku. Mam nadzieje że w tym nie będzie inaczej. Zbieram już pieniądze by zrobić większe zakupy u Bodzia
http://bogdanbarton.pl/market
(2011/03/18 18:50)kolega lacholek ma racje mi czesto maggi sprawdzalo sie lepiej niz niejeden firmowy dip np. kulki zalewaem maggi na kilka dni w sloiczku i efekty byly czasami zaskakujace