Darmowy internet do końca 2014.... NIE REKLAMA

/ 3 odpowiedzi
Tak, dla przypomnienia. Może, ktoś nie słyszał. Aero2 wygrało przetarg na budowę sieci LTE za niską cenę - w zamian mają udostępniać "internet" prawie za darmo, prawie do końca 2014 roku. Jedyne koszta to kaucja za kartę SIM (20 zł). Karta do odbioru w W-wie od ręki (jedyne biura Tu mają, chyba żeby nie stało się to zbyt popularne), lub pocztą ok. 1,5 miesiąca oczekiwania. Za pełnomocnictwem pomoge odebrać zainteresowanym "od ręki". Do odbioru netu wystarczy modem/ modem na SIM lub telefon. Fajna sprawa na rybkach, fajne pokrycie kraju i za free - to najważniejsze. Warto skorzystać. To nie reklama, jakby, ktoś miał ochotę skorzystać(a jest "z daleka") mogę pomóc w załatwieniu "formalności". Zapoznajcie się tylko w necie ze szczegółami. Kilka osób w mojej firmie korzysta i są zadowolone. Oczywiście pomagam kolegom wędkarzom za free. Parę złotych można zaoszczędzić.

Pzdr.
Fix

a jak z szybkością dodaj ;) (2012/09/04 18:38)

QBS

To już wyczytajcie, ja mam firmowe. Generalnie 256/512 po GPRS - (GPS?), poprostu podrzucam dalej co usłyszałem od kolegów. Co nie zmienia faktu, że jest za free przez 2 lata. Podkreslam, że nie reklamuje, bo mi to lotto. Wiadomo do domu to się nie nada, ale.... (2012/09/04 18:51)

Fix

dla kogoś kto korzysta sporadycznie w domciu dobra oferta :) (2012/09/04 19:49)