Dąbrowa Górnicza łowiska wędkarskie

/ 15 odpowiedzi
Jakie lowisko jest najlepsze w okolicy Dabrowy na karpie: przecyce, pogoria 1, 2, 3, 4, czy jakies inne??

Pitbul

PrzeCYCE powiadasz.... :)))))) (2012/08/04 09:23)

CZzesio

PrzeCYCE....brzmi zachęcająco ;) i podobno podchodzi ładny karp i amur  (od strony Tuliszowa )
ale dominującym gatunkiem jest wszędobylski tasie...yyyyy  znaczy się leszczyk ... (2012/08/04 09:53)

k1amil

Haha a na tych przeCYCACH od strony Tuliszowa jest jakas rybaczowka albo jakis sklep (2012/08/04 11:39)

CZzesio

Cześć :)) Mały sklep spożywczy jest dwie uliczki dalej w Tuliszowie . A ośrodki wypoczynkowe i rybaczówki są na przeciwległym brzegu . Niestety nie znam drugiego brzegu . (2012/08/06 15:57)

Roxola

Cześć :)) Mały sklep spożywczy jest dwie uliczki dalej w Tuliszowie . A ośrodki wypoczynkowe i rybaczówki są na przeciwległym brzegu . Niestety nie znam drugiego brzegu .

Ten sklepik prowadzi bardzo sympatyczny Pan.Kiedyś potrzebowałam wapno lub coś podobnego na alergię, ale nie miał tego  w sprzedaży, to przyniósł mi ze swojej domowej apteczki. Nie chciał pieniędzy. Polecam sklepik w Tuliszowie :) i pozdrawiam sympatycznego Pana.PrzeCYCE są fajne :) (2012/08/06 18:09)

JKarp

Cześć :)) Mały sklep spożywczy jest dwie uliczki dalej w Tuliszowie . A ośrodki wypoczynkowe i rybaczówki są na przeciwległym brzegu . Niestety nie znam drugiego brzegu .

Ten sklepik prowadzi bardzo sympatyczny Pan.
Kiedyś potrzebowałam wapno lub coś podobnego na alergię, ale nie miał tego  w sprzedaży, 
to przyniósł mi ze swojej domowej apteczki. Nie chciał pieniędzy. Polecam sklepik w Tuliszowie :) 
i pozdrawiam sympatycznego Pana.PrzeCYCE są fajne :)

Co racja to racja :-)JK (2012/08/06 18:18)

Roxola

Januszku, nie edytuj...  dobrze wiemy co chciałeś powiedzieć :))) (2012/08/06 18:21)

JKarp

CześćJa jakby ktoś nie zajarzył o co chodzi :-)A swoją drogą macie fajne te Przeczyce.JK (2012/08/06 18:35)

szczepcio

Ten sklepik prowadzi bardzo sympatyczny Pan.Kiedyś potrzebowałam wapno lub coś podobnego na alergię, ale nie miał tego  w sprzedaży, to przyniósł mi ze swojej domowej apteczki. Nie chciał pieniędzy. Polecam sklepik w Tuliszowie :) i pozdrawiam sympatycznego Pana.PrzeCYCE są fajne :)

Sorki małe sprostowanie na Tuliszowie z tego co wiem to nie ma sklepu spożywczego,raczej pamiętam bardziej straż pożarną,a ten sklepik co o  nim mowa znajduje się na Chmielowskim,a to już całkiem inna bajka.Chmielowskie to już podlega pod Siewierz a Tuliszów pod Wojkowice Kość.
Chyba dobrze mówię?No nie? (2012/08/07 07:15)

szczepcio

PrzeCYCE....brzmi zachęcająco ;) i podobno podchodzi ładny karp i amur  (od strony Tuliszowa )
ale dominującym gatunkiem jest wszędobylski tasie...yyyyy  znaczy się leszczyk ...

A swoją drogą Przeczyce....chm... no właśnie ....chm...bardzo dobry akwen ...polecam wszystkim no i ładne ryby polecam. (2012/08/07 07:18)

Kiler1906

Łódka noc i dobry sprzęt na suma ; D
Okazy są konkretne tam ;]
A w dzień spławik lekki sprzęt albo feeder koszyk i jazda z rekinami ;D (2012/08/19 19:38)

82marco

Witam. Był może ktoś ostatnio na Przeczycach? (2012/09/19 10:13)

Kiler1906

od poniedziałku morawa;]
Czyli Sosnowiec za stadionem Zagłębia ;] (2012/09/19 10:30)

Imatyta

Witam. Był może ktoś ostatnio na Przeczycach?

Na przeczycach jak zawsze to samo. Same leszcze po 20-30cm, okazjonalny lin lub węgorz. Jeśli takie coś cie jara to można jechać. Ja na widok leszcza dostaje ciśnienia. Wole siedzieć np. na Brantce i złowic jedną dużą rybę (karp, sum, szczupak, sandacz itp.) po 2-3 nockach niż 15 leszczy za każdym wypadem na przeczyce lub podobne łowiska. (2012/09/21 16:18)

Imatyta

Dla osób które odwiedzają Przeczyce proszę spojrzeć na poniższy opis łowiska:

Zalew Przeczycko-Siewierski - las

Nie wszyscy wiedzą, iż poza głównym zalewem jest jeszcze ukryta część łowiska w lesie.
(2012/10/05 10:01)