PrzeCYCE....brzmi zachęcająco ;) i podobno podchodzi ładny karp i amur (od strony Tuliszowa ) ale dominującym gatunkiem jest wszędobylski tasie...yyyyy znaczy się leszczyk ... (2012/08/04 09:53)
Cześć :)) Mały sklep spożywczy jest dwie uliczki dalej w Tuliszowie . A ośrodki wypoczynkowe i rybaczówki są na przeciwległym brzegu . Niestety nie znam drugiego brzegu . (2012/08/06 15:57)
Cześć :)) Mały sklep spożywczy jest dwie uliczki dalej w Tuliszowie . A ośrodki wypoczynkowe i rybaczówki są na przeciwległym brzegu . Niestety nie znam drugiego brzegu .
Ten sklepik prowadzi bardzo sympatyczny Pan.Kiedyś potrzebowałam wapno lub coś podobnego na alergię, ale nie miał tego w sprzedaży, to przyniósł mi ze swojej domowej apteczki. Nie chciał pieniędzy. Polecam sklepik w Tuliszowie :) i pozdrawiam sympatycznego Pana.PrzeCYCE są fajne :) (2012/08/06 18:09)
Cześć :)) Mały sklep spożywczy jest dwie uliczki dalej w Tuliszowie . A ośrodki wypoczynkowe i rybaczówki są na przeciwległym brzegu . Niestety nie znam drugiego brzegu .
Ten sklepik prowadzi bardzo sympatyczny Pan.
Kiedyś potrzebowałam wapno lub coś podobnego na alergię, ale nie miał tego w sprzedaży,
to przyniósł mi ze swojej domowej apteczki. Nie chciał pieniędzy. Polecam sklepik w Tuliszowie :)
i pozdrawiam sympatycznego Pana.PrzeCYCE są fajne :)
Ten sklepik prowadzi bardzo sympatyczny Pan.Kiedyś potrzebowałam wapno lub coś podobnego na alergię, ale nie miał tego w sprzedaży, to przyniósł mi ze swojej domowej apteczki. Nie chciał pieniędzy. Polecam sklepik w Tuliszowie :) i pozdrawiam sympatycznego Pana.PrzeCYCE są fajne :)
Sorki małe sprostowanie na Tuliszowie z tego co wiem to nie ma sklepu spożywczego,raczej pamiętam bardziej straż pożarną,a ten sklepik co o nim mowa znajduje się na Chmielowskim,a to już całkiem inna bajka.Chmielowskie to już podlega pod Siewierz a Tuliszów pod Wojkowice Kość. Chyba dobrze mówię?No nie? (2012/08/07 07:15)
PrzeCYCE....brzmi zachęcająco ;) i podobno podchodzi ładny karp i amur (od strony Tuliszowa ) ale dominującym gatunkiem jest wszędobylski tasie...yyyyy znaczy się leszczyk ...
A swoją drogą Przeczyce....chm... no właśnie ....chm...bardzo dobry akwen ...polecam wszystkim no i ładne ryby polecam. (2012/08/07 07:18)
Łódka noc i dobry sprzęt na suma ; D Okazy są konkretne tam ;] A w dzień spławik lekki sprzęt albo feeder koszyk i jazda z rekinami ;D (2012/08/19 19:38)
Na przeczycach jak zawsze to samo. Same leszcze po 20-30cm, okazjonalny lin lub węgorz. Jeśli takie coś cie jara to można jechać. Ja na widok leszcza dostaje ciśnienia. Wole siedzieć np. na Brantce i złowic jedną dużą rybę (karp, sum, szczupak, sandacz itp.) po 2-3 nockach niż 15 leszczy za każdym wypadem na przeczyce lub podobne łowiska. (2012/09/21 16:18)