Zdjęcie poniżej pochodzi z facebookowego profilu SSR Kamienna góra
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
zabawkowe :))))))))))))))))))
zabawkowe :))))))))))))))))))
Zabawkowe to są twoje wypowiedzi na tym portlu. Noc mądrego ani konkretnego jeszcze nie napisałeś.
SSR nie ma żadnej broni słuzbowej.Natomiast jeżeli któryś ze strażników posiada jako osoba prywatna broń,paralizator czy gaz to po to by go mieć przy sobie.Ja posiadam taki sam mundur jak strażnicy z Kamiennej Góry i jest tam wiele różnych kieszonek które mogą sprawiać wrażenie kabur na gaz,paralizator itp.
A czy strażnicy SSR mogą przystawiać pieczatki lub dokonywać wpisów w rejestrach połowów ?. Jak tak to czy ktoś z kolegów może podać podstawe prawną takich czynności
A czy strażnicy SSR mogą przystawiać pieczatki lub dokonywać wpisów w rejestrach połowów ?. Jak tak to czy ktoś z kolegów może podać podstawe prawną takich czynności
Jeżeli straznik postawi pieczęć w rejestrze tzn,że jest brak wpisu.Nie można wpisać po kontroli i powiedzieć,że wpis był.
Artur,oprócz pieczątki czy odręcznego wpisu strażnika fakt braku wpisu jest w protokole kontroli i ląduje w kartotece wędkarza.Nie oddanie rejestru nic tu nie zmienia.
Podstawa prawna...rejestr wydaje Okręg jako uprawniony do rybactwa,jest to dokument Okręgu i jego przedstawiciele mają prawo wpisywać uwagi.
Ja akurat na kontroli byłem wczoraj.Było dość dużo wędkarzy nad wodą.Wszyscy byli w porządku.Aż miło.