Czy płoć jeszcze bierze ?
utworzono: 2012/08/27 11:58
płoć bierze prawie zawsze, w zimę tylko troche odpoczywa. Wybierz się ok 16 na łowisko, może coś wpadnie. mnie zawsze płocie ratują :)
[2012-08-27 12:09]
Wczoraj bedac u siebie w okolicy na wypadzie niebyło problemu z złowieniem płoci [2012-08-27 12:10]
Płotka bierze całym rokiem,ale nie mogę pojąc tego co napisałeś. "Czy się opłaca"Nie ,nie opłaca się.Złowisz kilka płotek,ale wydasz na paliwo ,zanętę,przynętę,itd.Naprawdę powiadam że się nie opłaca. :-))))))))))))))))))))))))))))))) [2012-08-27 12:21]
opłaca w sensie zamiast na płoć iść na inną rybę! mi się za każdym razem opłaca nawet jak nic nie złowię mam dużą przyjemność iść i posiedzieć na łódce i popatrzeć na spławik który stoi niedaleko kwiatu lilii :)
[2012-08-27 12:44]
Płotka bierze całym rokiem,ale nie mogę pojąc tego co napisałeś. "Czy się opłaca"Nie ,nie opłaca się.Złowisz kilka płotek,ale wydasz na paliwo ,zanętę,przynętę,itd.Naprawdę powiadam że się nie opłaca. :-)))))))))))))))))))))))))))))))
Dobre.
[2012-08-27 16:07]
Wczoraj nasze koło miało zawody na rz.Warcie. My łowiliśmy drapieznika. Po przyjeżdzie zastaliśmy kilkunastu wędkarzy ,kilku zaliczało nockę. Na palcach by policzył złowione płotki. Ogólnie na Warcie płotka nie bierze.
[2012-08-27 17:53]Obsługiwałam w/w zawody jako gospodarz koła.Miałam możliwość porozmawiać z wędkarzami z innych kół.Ogólnie stwierdzają że tak kiepsko nie tylko z płocią na rz.Warcie dawno nie było. [2012-08-27 19:11]
byłem na moich kołkach zachęciłem płoć aby weszła na łowisko dobrym ziarnem i atraktorem , łapałem na kukurydze waniliową małe ziarno zawsze brała ale tym razem nie chciała kukurydzy ale za to na robaki brały wymiarowe krasnopióry no i kilka małych płotek . Kolega dostał sandacza 62 cm 2,5kg o godzinie 20:40 i do 22:00 była cisza . Więc płotka u mnie bierze bardzo słabo .
[2012-08-28 14:12]
Biorą wszyscy , oprócz płoci ! Ale jak dużo dasz, to może i płoć się skusi :)
Ta ze zdjęcia trafiła się w ubiegłym tygodniu,ale sporo mnie to kosztowało ...
Więc grubo się zastanów czy iść...
[2012-08-28 18:22]
Kolego, wiesz co to są za plamki, syfki na tej płoci? Kilka razy spotkałem to u leszcza, szczególnie na płetwach.
Przepraszam za offtop`a.
[2012-08-28 18:29]
Kolego, wiesz co to są za plamki, syfki na tej płoci? Kilka razy spotkałem to u leszcza, szczególnie na płetwach.
Przepraszam za offtop`a.
na płociach z tej wody dość często widzę takie plamki.
Ktoś już na forum pisał co to jest,ale jakoś nie zostało mi to w głowie :)
[2012-08-28 18:35]