Czy Nestorzy spędzą Święta z wędką w ręku ?

/ 10 odpowiedzi / 2 zdjęć
Kontynuując temat wiosenny (pierwszy dzień wiosny) z ciekawości ,czy uda się komuś wyrwać na "mały oddech". Dla mnie Wielkanoc rzadko bywa "wolnym dniem" ,ale poniedziałek przynajmniej w połowie należy do mnie. Pozdrawiam.
Zibi60

Osobiście w Święta nie wędkuję, a w dni wolne także raczej rzadko - chyba, że zawody.  (2014/04/14 21:06)

Bernard51

Zależy od pogody, jak będzie słońce i ciepło to podejrzewam że wnuk mnie wytarga w drugi dzień Świąt na parę godzin, "siła wyrsza". (2014/04/14 21:28)

cierpliwy1

Ja wyskoczę do portu na pewno od wczoraj zacząłem sypać kukurydzę więc powinienem połowic  (2014/04/14 21:33)

Kowal73

Świętem będzie dla mnie dzień 1 Maja, drugiego zaś biorę wędkę i nad wodę, otworzyć sezon połowu, już na szczupaka :)  a święta to święta, każda twarz jest w tedy uśmiechnięta :) :) :) (2014/04/14 22:27)

Jędrula

Kontynuując temat wiosenny (pierwszy dzień wiosny) z ciekawości ,czy uda się komuś wyrwać na "mały oddech". Dla mnie Wielkanoc rzadko bywa "wolnym dniem" ,ale poniedziałek przynajmniej w połowie należy do mnie. Pozdrawiam.

W święta nawet nie myślę o łowieniu bo to rodzinny czas , za to w przedświąteczny piątek i sobotę mam wielki zamiar zarzucić robala . A tak nawiasem mówiąc , życzę Wam spokojnych i radosnych świąt .

(2014/04/16 09:29)

bluehornet

Ja też :) Ale jak będzie taka pogoda jak dzisiaj, to raczej w domciu przy kaloryferku a nie nad wodą , brrrrrrrrrrrr. 7,5*C i piiiiź.... , znaczy się wieje . (2014/04/16 10:40)

u?ytkownik66015

Witam serdecznie w tej grupie i dziękuję za akceptację. Jak w tytule, spędzę Święta z wędką w ręku chociaż wcale nie nad wodą. Kontynuując rodzinne tradycje w Święta będę odwiedzał i gościł rodzinkę a u nas wszyscy "zarażeni". Wędkarstwo jest tematem przewodnim takich spotkań. Będzie oczywiście prezentacja nowo zakupionego sprzętu (stąd wędka w ręku), omówienie pierwszych wyników oraz plany na rozpoczęty właśnie sezon. Poza tym bedzie się jesze mówić o rybach i jeszcze troszkę o rybach.
Z okazji Świąt Wielkanocnych życzę więc, wszystkim koleżankom i kolegom po kiju, zdrowia, zadowolenia z życia oraz wspaniałych chwil spędzonych nad wodą. (2014/04/18 10:15)

Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.

Artur z Ketrzyna

W śmigus-dingus wskazane by wędkarz uciekł nad wodę. Bo rybka też go musi wodą ochlapać... a przynajmniej mieć taką szansę

Niedziela raczej odpada, bo jak kolega wspomniał, dzień rodzinny, śniadanie, itd...

spiner58, pozazdrościć takich pisanek....
(2014/04/19 09:03)

u?ytkownik66015

Dziękuję. Tak jak pisałem na priv, starsza produkcja, teraz inne priorytety. (2014/04/19 11:17)

kaban

W tamtym roku ze względu na warunki nie udało mi się wyjść "na chwilę" ale dziś było super... (2014/04/21 17:18)

Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.