Czy mydło antyzapachowe jest skuteczne?
utworzono: 2011/02/10 17:10
Witam
Tak jak w pytaniu. Czy MYDŁO ANTYZAPACHOWE jest skuteczne ??
Z góry THX
[2011-02-10 17:10]
Witam
Z góry THX
Skuteczne ? Ale w jakim sensie ?
O rany , myślałem , że chcesz to dodać do zanęty albo co gorsza łowić na to mydło ?
hehehehehehe :)
[2011-02-10 18:06]heheheh w rzecznych potworach lowil sumy na mydlo naturalne, podobno skuteczne ale w afryce
[2011-02-10 18:15]
@pocisk22 bowiem zwykłe szare mydło jest zrobione z tłuszczu , więc nie ma co się dziwić że jest stosowana jako przynęta
PS. oglądałem ten odcinek , szkoda że nie złowił żadnego ładnego okazu :)
[2011-02-10 20:36]
bigrybka95 spoko to załóż na haczyk zobaczymy co ci wezmie:))
[2011-02-11 07:47]
Jeżeli chodzi Ci o to metalowe mydełko antyzapachowe, używane np. w kuchni, to potwierdzam jego skuteczność. Nie wiem na jakiej zasadzie to działa, ale działa. [2011-02-11 08:32]
Witam
Z góry THX
Nie rozumiem z czego koledzy i koleżanki się tutaj śmieją, mydło jak to mydło, ma utrzymywać człeka w czystości, a że przy okazji i ryba straci zapaszek ;) no cóż...
Pewnie koledze chodzi o to że nie wypada po wędkowaniu wydzielać specyficznego zapachu, bo nie podejrzewam aby palił papierosy /nie modne, szkodliwe dla zdrowia i głupio się z petem wygląda na rybach/ a mydłem chce smród nikotyny zniwelować.
Po takim mydełku bezzapachowym to tylko jeszcze Brutalem tu i tam psyk,psyk,psyk i można na panienki śmiało uderzać prosto z nad wody.
[2011-02-12 16:59]
Witam
Z góry THX
Nie rozumiem z czego koledzy i koleżanki się tutaj śmieją, mydło jak to mydło, ma utrzymywać człeka w czystości, a że przy okazji i ryba straci zapaszek ;) no cóż...
Pewnie koledze chodzi o to że nie wypada po wędkowaniu wydzielać specyficznego zapachu, bo nie podejrzewam aby palił papierosy /nie modne, szkodliwe dla zdrowia i głupio się z petem wygląda na rybach/ a mydłem chce smród nikotyny zniwelować.
Po takim mydełku bezzapachowym to tylko jeszcze Brutalem tu i tam psyk,psyk,psyk i można na panienki śmiało uderzać prosto z nad wody.
Chyba nie kumasz o jakim mydle mowa.
[2011-02-12 17:45]
Kumam, kumkam i czuję /czujesz ? czuję ! - niczym na reklamie TP ;) /.
Nawiązując do rozważań Kolegów, staram się nadążyć za sensem zadanego pytania -
"Witam
Z góry THX"
W dalszej części @Damek2010 stara się sprecyzować swoje pytanie
"Hmm. w takim czy to rzeczywiście likwiduje skutecznie cały zapach"
To że Ty @Mastiff rozwijasz wątek mydełka antyzapachowego dodając że chodzi o to stosowane przez gospodynie domowe, nie zmienia faktu że nasz Kolega nie wyjaśnia o które mu chodzi, do czego chce je używać i gdzie ;).
Ale kończę te dywagacje pozostawiając je specjalistom.
Pozdrawiam
[2011-02-13 10:45]