Czy mogę zostać moderatorem?
utworzono: 2012/01/04 22:48
Witam I ja się wtrącę.Daniel czy jak Ci tam inaczej na imię. Data rejestracji na forum :2012.01.06 :-)))))))))))))00Wybacz Chłopie ale jesteś " miszczem świata " z tym swoim wpisem.W ciągu 30 minut zapoznałeś się z tematem i z całym forum.Od wczoraj czytam sobie ten wątek. Nachodzi mnie tylko jedna myśl w nawiązaniu do tego co Redakcja powiedziała, że : Wy podajcie swoje własne kandydatury a my wybierzemy Modków po uwzględnieniu tego: ..... itdOtóż albo ktoś Ciebie Grzegorz podpuścił do założenia tego tematu albo należysz do ludzi promujących swoją osobę, wiedzę i elokwencję na każdym kroku i musisz robić to tak żeby wszyscy widzieli Twoją pracę i zaangażowanie w jakieś przedsięwzięcie.Twoje zachowanie świadczy również o tym, że albo nie chcesz albo nie umiesz czytać ze zrozumieniem : " Od teraz swoją kandydaturę może zgłosić każdy użytkownik wedkuje.pl, niezależnie od liczby posiadanych punktów. Na Wasze zgłoszenia czekamy od dziś do 15 stycznia godz. 23.59 włącznie. Aby się zgłosić, wystarczy wysłać do nas wiadomość poprzez bloga: redakcja.wedkuje.pl – klikając na guzik „napisz”.
Ostatecznego wyboru moderatorów dokona redakcja. Nowymi moderatorami forum zostaną w pierwszej kolejności osoby najdłużej przebywające w portalu. W przypadku każdej kandydatury analizować będziemy zachowanie danej osoby na forum. " Czy tu jest mowa o uzyskaniu czyjegoś poparcia? Janusz JKarp [2012-01-06 12:58]
Kolego Spokojny nie przejmuj się krytyką i złóż swoją kandydaturę na moderatora. Jeśli jest ktoś kto się nadaje, to właśnie ty. Wystarczy spojrzeć na ten wątek, by od razu stwierdzić kto ma do ciebie największe zastrzeżenia. Nie powinno to jednak cię zniechęcać. Masz moje poparcie i z pewnością będziesz miał poparcie wielu użytkowników forum.
Kolego albo to mega zbieg okoliczności albo lekko podszywasz się pod kogoś:):)
[2012-01-06 13:03]
Co ty kolego o mnie możesz wiedzieć? Czy masz prawo zabronić komuś się wypowiedzieć? Grzegorz jest dobrym kandydatem na moderatora i to jest moje zdanie. Moje, niezawisłe, pełnoprawne zdanie kolego Januszu czy jak ci tam inaczej na imię. Nikt nikogo nie musi prosić o pozwolenie zabrania głosu na forum, więc ja chyba tez nie muszę. [2012-01-06 13:06]
WitajAleż ja nikomu nie zabraniam mówić a de facto pisać :-)Jestem tylko pod wrażeniem zabójczej szybkości zapoznania się z z tym tematem i całym forum ;-) TJK
[2012-01-06 13:27]
A skąd ty możesz wiedzieć jak długo obserwuję forum, albo ile czasu upłynęło od pierwszej mojej wizyty tutaj? I jaki masz cel w tym, żeby w ogóle wnikać w takie szczegóły? To moja sprawa co myślę, czuję i czy znam forum oraz jakie mam poglądy. Czy się mylę kolego? [2012-01-06 13:34]
Witam I ja się wtrącę.Daniel czy jak Ci tam inaczej na imię. Data rejestracji na forum :2012.01.06 :-)))))))))))))00Wybacz Chłopie ale jesteś " miszczem świata " z tym swoim wpisem.W ciągu 30 minut zapoznałeś się z tematem i z całym forum.Od wczoraj czytam sobie ten wątek. Nachodzi mnie tylko jedna myśl w nawiązaniu do tego co Redakcja powiedziała, że : Wy podajcie swoje własne kandydatury a my wybierzemy Modków po uwzględnieniu tego: ..... itdOtóż albo ktoś Ciebie Grzegorz podpuścił do założenia tego tematu albo należysz do ludzi promujących swoją osobę, wiedzę i elokwencję na każdym kroku i musisz robić to tak żeby wszyscy widzieli Twoją pracę i zaangażowanie w jakieś przedsięwzięcie.Twoje zachowanie świadczy również o tym, że albo nie chcesz albo nie umiesz czytać ze zrozumieniem : " Od teraz swoją kandydaturę może zgłosić każdy użytkownik wedkuje.pl, niezależnie od liczby posiadanych punktów. Na Wasze zgłoszenia czekamy od dziś do 15 stycznia godz. 23.59 włącznie. Aby się zgłosić, wystarczy wysłać do nas wiadomość poprzez bloga: redakcja.wedkuje.pl – klikając na guzik „napisz”.
Ostatecznego wyboru moderatorów dokona redakcja. Nowymi moderatorami forum zostaną w pierwszej kolejności osoby najdłużej przebywające w portalu. W przypadku każdej kandydatury analizować będziemy zachowanie danej osoby na forum. " Czy tu jest mowa o uzyskaniu czyjegoś poparcia? Janusz JKarp
Powiem tak:Pytam bo chcę znać opinie ludzi z którymi przyjdzie mi później pracować, (jeśli się zdecyduję)Potrafię czytać ze zrozumieniem.Nie jest łatwo mnie podpuścić.
Odpowiedź na którą musisz już sam sobie odpowiedzieć, a zawarta jest w zacytowanym przez Ciebie ostatnim podkreślonym zdaniu.Pozdrawiam
Ps. Jest to następna odpowiedź która poparta jest przemyśleniami, JKarp jesteś inteligentnym człowiekiem, to cenna cecha, "z Tobą lepiej zgubić, niż z głupim znaleźć".Dzięki
[2012-01-06 13:39]
Jedna uwaga panowie. Piszmy jak w temacie. Osobiste dyskusje, co kto , jak długo i dlaczego zostawmy na priv. To jedna z przyczyn niskiej kondycji forum na tym portalu. Nie rozmywajmy meritum wątków...
[2012-01-06 14:01]
A skąd ty możesz wiedzieć jak długo obserwuję forum, albo ile czasu upłynęło od pierwszej mojej wizyty tutaj? I jaki masz cel w tym, żeby w ogóle wnikać w takie szczegóły? To moja sprawa co myślę, czuję i czy znam forum oraz jakie mam poglądy. Czy się mylę kolego?
WitajMiej odwagę i https://www.youtube.com/watch?v=_2ZYLVNVQ4M;-)Mogę się domyślać ile czasu minęło od Twojej pierwszej wizyty tutaj. Spojrzałem na Twój profil bo lubię wiedzieć z kim rozmawiam. Oczywiście, że Twoją sprawą jest co myślisz, co czujesz i jakie masz poglądy. Jak widzę sprawy forum są Ci znane co nie jest karalne ponieważ jest ono otwarte dla wszystkich.JK [2012-01-06 14:52]
Skro jest otwarte dla wszystkich to przestańcie urządzać tu sobie te śledztwa i dochodzenia. Natomiast ze względu na wrodzoną skromność nie pokazuję twarzy. Jestem przystojny jak młody Bóg. Nie chce nikogo zawstydzać. [2012-01-06 15:51]
WitajObiecuję, że z mojej żadnych śledztw nie było i nie będzie.Pozdrawiam JK [2012-01-06 16:20]
Skro jest otwarte dla wszystkich to przestańcie urządzać tu sobie te śledztwa i dochodzenia. Natomiast ze względu na wrodzoną skromność nie pokazuję twarzy. Jestem przystojny jak młody Bóg. Nie chce nikogo zawstydzać.
A ja kolegi nick kojarze z początków portalu...Nie mylę się? [2012-01-06 19:15]
Tryfta to jest widok na moje ukochane morze, a nie mój zad. Kwestia priorytetów.
Poprzednia uwaga była do kolegi Withanight.
[2012-01-06 19:35]
Poprzednia uwaga była do kolegi Withanight.
A czy coś z tego musi być? to było tylko zwykłe pytanie z mojej strony.. [2012-01-06 19:37]
Panowie wypowiadacie się poza tematem wątku, załóżcie sobie nowy np.: Kto jest kim i z kim śpi? [2012-01-06 19:39]
Kolego Spokojny mnie w najmniejszym stopniu interesuje who is who. To mnie tu ktoś non stop próbuje sprawdzać jak w pokerze. I to mi się nie podoba. [2012-01-06 19:49]
Daniel bo raz jesteś a raz Cie nima, pojawiasz się i znikasz :) Budzi to zainteresowanie wśród użytkowników.
Wróćmy do tematu, chyba że się już wyczerpał i nikt więcej nie ma mi nic do powiedzenia wówczas poproszę o zamknięcie wątku. [2012-01-06 19:53]
A skąd ty możesz wiedzieć jak długo obserwuję forum, albo ile czasu upłynęło od pierwszej mojej wizyty tutaj? I jaki masz cel w tym, żeby w ogóle wnikać w takie szczegóły? To moja sprawa co myślę, czuję i czy znam forum oraz jakie mam poglądy. Czy się mylę kolego?
Wizytówkę założyłeś 2012-01-06. Tak więc Dziś, tyle wiemy. A ponieważ mówisz że mogłeś tu być wcześniej to znaczy że dostałeś bana, A to znaczy że coś było nie tak...
A na pytanie "Czy mogę zostać moderem?". To każdy sam musi sobie na to odpowiedzieć. Bo tylko on sam może wiedzieć czy potrafi być; bezstronny, cierpliwy i wyrozumiały, czy potrafi nerwy trzymać na wodzy, wysławiać się zwięźle i kulturalnie, oraz nie pretensjonalnie i bez drwin z innych. No i po co chce zostać moderem, jak tez musi zrozumieć kto to jest moder i jaką odpowiedzialność niesie za sobą ta funkcja.
[2012-01-06 21:11]
Wizytówkę założyłeś 2012-01-06. Tak więc Dziś, tyle wiemy. A ponieważ mówisz że mogłeś tu być wcześniej to znaczy że dostałeś bana, A to znaczy że coś było nie tak...
A na pytanie "Czy mogę zostać moderem?". To każdy sam musi sobie na to odpowiedzieć. Bo tylko on sam może wiedzieć czy potrafi być; bezstronny, cierpliwy i wyrozumiały, czy potrafi nerwy trzymać na wodzy, wysławiać się zwięźle i kulturalnie, oraz nie pretensjonalnie i bez drwin z innych. No i po co chce zostać moderem, jak tez musi zrozumieć kto to jest moder i jaką odpowiedzialność niesie za sobą ta funkcja.
Mastiff też dostał kilka banów a moderatorem był
[2012-01-06 21:23]
Arturze chyba nie przeczytałeś mojego pytania z pierwszego postu, skoro odpowiadasz mi tak zachowawczo [2012-01-06 21:32]
Mastiff dostał bana dwa razy. Trzy lata temu krótko po zarejestrowaniu sie na tym forum za słowo niecenzuralne o kłusowniku i półtora roku temu drugi raz, za to, ze stanąłem w obronie ghostmira w jego którejś tam set wojnie z kimś, czego sobie nigdy nie wybaczę. A ty banowany byłeś z częstotliwością tykania zegara razem zresztą ze swoimi kolesiami. Nie doszukuj się porównania nawet. Jedno i dwukrotnie banowanych stałych userów jest tu na forum 85 %. [2012-01-06 21:42]