Witam Zadaję pytanie i chciałby usłyszeć Wasze opinie? Ostatnio mam trochę czasu na posiedzenie przed kompem, warunki postawione przez Redakcję raczej spełniam, pytam więc uczciwie : Czy waszym zdaniem mogę zostać moderatorem?Czy zgodzicie się mi zaufać i pozwolicie czasem na słowa krytyki Waszego działania(pod warunkiem złamania regulaminu forum, lub dobrych obyczajów) ? Bardzo zależy mi na Waszej opinii, pozwoli mi to podjąć decyzję, Portal to zespół więc gram fer. PozdrawiamGrzegorz - Spokojny
Jako nowy w tym gronie to nie wiem ile warte jest moje zdanie. Ale jak dla mnie sporo włożyłeś pracy w to grono, jesteś SPOKOINY i uczciwie stawiasz sprawę.Jestem ZA. Pozdrawiam. (2012/01/04 23:05)
Moderator to prawie jak „Terminator”, musisz jak on być twardy, ba, niezniszczalny i po trupach dążyć do celu. A poważnie, moderator to zajęcie ekstremalne. Jeśli kolego masz twarde serce i twardą d…pę to jak dla mnie masz szanse. Sorki za wyrażenia, ale musisz liczyć się, że od niektórych dostaniesz ostre baty. Ja osobiście życzę Ci powodzenia w „moderowaniu’. Pozdrawiam!!! (2012/01/04 23:46)
Jaja to prawdziwy terminator ma stalowe a jak będzie miał drewniane to go korniki tego forum zjedzą ;) i nawet Pinokio z tych jaj nie zdąży powstać :D (2012/01/04 23:54)
Jestem ZA a nawet.... Żartuję u mnie nie ma nawet,dwuznacznie,pokrętnie i niezbyt górnolotnie będę się wyrażał jak przejdę do polityki. (2012/01/05 05:00)
Dlaczego chcesz zostać moderatorem ? Co Ci to daje ? Jesteś już gdzieś moderatorem, nie uważasz że sprawdzanie wszystkich postów bez wyjątku w dwóch miejscach to trochę za dużo roboty ? (2012/01/05 08:37)
Jeżeli czujesz się na siłach... to gratulacje i powodzenia. Tylko mam pytania, czy na tym drugim portalu sprawujesz również społecznie rolę moderatora i od kiedy? Czy możesz nam przedstawić regulamin, czy inny zbiór zasad moderowania obowiązujący na tamtym portalu?
spokojny Witam Zadaję pytanie i chciałby usłyszeć Wasze opinie? Ostatnio mam trochę czasu na posiedzenie przed kompem, warunki postawione przez Redakcję raczej spełniam, pytam więc uczciwie : Czy waszym zdaniem mogę zostać moderatorem?Czy zgodzicie się mi zaufać i pozwolicie czasem na słowa krytyki Waszego działania(pod warunkiem złamania regulaminu forum, lub dobrych obyczajów) ? Bardzo zależy mi na Waszej opinii, pozwoli mi to podjąć decyzję, Portal to zespół więc gram fer. PozdrawiamGrzegorz - Spokojny Nie mam dobrych wspomnień związanych z Twoją osobą Grzegorz. Chyba pamiętasz nick Mirkli... (2012/01/05 12:13)