Co to znaczy sprawny inaczej? Robie to językiem a nie czym innym?
Nie mozesz napisac dosadnie o co ci chodzi?
Mnie brak palca a koledze brak nogi więc o jaka pokore ci chodzi. Niech napisze niepełnosprawny a nie sprawny inaczej. Mnie się to kojarzy z ,,kochajacy inaczej"Co to znaczy sprawny inaczej? Robie to językiem a nie czym innym?
Nie mozesz napisac dosadnie o co ci chodzi?
Może troszkę pokory kolego, co? Ewidentnie ciekawość Cie zżera, co też koledze dolega. Z resztą jakie to ma dla Ciebie znaczenie? A może osoby niepełnosprawne nie mają ochoty każdemu dookoła opowiadać o swoich problemach zdrowotnych?
Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Spin7 wyraźnie napisał, że szuka bratnich dusz, ale ty chyba nią nie będziesz.
Do lynx.Zapewniam Cie linkx ze nie jestem facetem ,,kochajacym inaczej,, , a okreslenia sprawny inaczej uzylem tylko dlatego bo wiem jak niektorzy niepelnosprawni roznie na nie reaguja.Wiem bo zanim zaczalem chorowac pracowalem z takimi ludzmi przez osiem lat.Dla mnie czlowiek niepelnosprawny taki jak ja jest tak samo osobą która powinna brac z zycia to co najlepsze dla niej i cieszyc sie robiąc to co lubi najbardziej.Ja kocham wedkarstwo i jesli dojde do zdrowia i bedzie mi ono pozwalalo na pewno bede wedkowal.Pozdrawiam i sory jesli moj post zburzyl Tobie krew. Z wedkarskim pozdrowieniem spin7
(2013/03/14 12:07)Ciekawy jestem czy jest w naszych szeregach duzo wedkarzy ,,sprawnych inaczej,,.Sam znalazlem sie w tej grupie calkiem niedawno i szukam bratnich dusz Jesli mozecie to sie odezwijcie.Pozdrawiam.