witam chciałem się spytać czy mogę dokupić szczytówkę i tą sekcję co jest pod szczytówką bo mi się złamała jak łowiłem na grunt i zaciąłem 0,5 kg karasia ta wędka to jaxon accord 360-60
szczytówkę na pewno dokupisz, z resztą będziesz miał kłopot ,ja miałem podobny problem z cormoranem przez nieuwagę została przydepnięta i pękła środkowa sekcja , o dokupieniu nie było mowy, ale sprzedawca dał mi adres serwisu ,napisałem i za opłatą przesłali mi uszkodzony element. (2011/07/01 13:02)
aa a ta wędka była nowa i masz gwarancję na nią? bo przy karasiu 0,5 kg to chyba nie powinna pęknąć ja wędką z targu wcześniej łowiłem liny i karasie po kilo i nic jej nie było a łowiłem koszykami po 20 gram. teraz mama federka z shimano i jest wszystko ok nawet szczupaka 60 cm wyciągnął i nic mu nie jest :D (2011/07/01 13:03)
witam chciałem się spytać czy mogę dokupić szczytówkę i tą sekcję co jest pod szczytówką bo mi się złamała jak łowiłem na grunt i zaciąłem 0,5 kg karasia ta wędka to jaxon accord 360-60
to co to za wedka jak przy takiej rybie juz peka?masz gwarancje?to idz i niech wymieniaja czy naprawia.szczytowke napewno dopasujesz ale z ta sekcja pod nia moze byc problem.moze w jakims wiekrzym sklepie cos znajdziesz (2011/07/01 17:14)