Czemu taki jest u nas spokój ?

/ 48 odpowiedzi
bluehornet

Z góry uprzedzam , że posty zawierające epitety i wycieczki osobiste będą usuwane .
(2012/09/16 16:38)

Mariusz83

Dlaczego "wycieczki osobiste" mają być usuwane?? Przecież jeżeli jadę na ryby (na ryby nie po) to mogę chyba później opisać co złowiłem, jaką metodą, na co, co wrzuciłem do wody itp. Przecież po to ten portal został między innymi założony. Chyba, że już naprawdę czegoś nie rozumiem. (2012/09/16 19:28)

Diablo

Dlaczego "wycieczki osobiste" mają być usuwane?? Przecież jeżeli jadę na ryby (na ryby nie po) to mogę chyba później opisać co złowiłem, jaką metodą, na co, co wrzuciłem do wody itp. Przecież po to ten portal został między innymi założony. Chyba, że już naprawdę czegoś nie rozumiem.

zaplułem monitor :) (2012/09/16 19:35)

ryukon1975

Dlaczego "wycieczki osobiste" mają być usuwane?? Przecież jeżeli jadę na ryby (na ryby nie po) to mogę chyba później opisać co złowiłem, jaką metodą, na co, co wrzuciłem do wody itp. Przecież po to ten portal został między innymi założony. Chyba, że już naprawdę czegoś nie rozumiem.

zaplułem monitor :)

Ma chłopak dar,potrafi drugiego zrozumieć i wzbudzić uśmiech na twarzy.:) (2012/09/16 19:46)

Bromar

hahahahah........dobry jesteś chłopie, tego "VIP-a" to powinieneś od redakcji dostać gratis (2012/09/16 19:57)

Piotr 100574

:)))))))))) pozdrawiam (2012/09/16 20:49)

Iras1975

Jest spokój i jest wesoło.:) Niech tak pozostanie. (2012/09/16 20:52)

bluehornet

Pisząc " wycieczki osobiste " miałem na myśli tekstowe ataki personalne na innych userów - sorry , ale ubawiłem się setnie czytając ten tekst .. (2012/09/16 21:07)

Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.

Jędrula

Heheheh , faktycznie dobre :))))

(2012/09/16 21:24)

Morciaty

"wycieczki osobiste" - uśmiałem się ;)

U mnie jest tragedia jeśli chodzi o łowiska, poziom wody w Bugu nie jest aż taki straszny bo znalazłem miejscówki gdzie są fajne buchty, ale...zaczęli oczyszczać zwalone drzewa, które osunęły się do rzeki w celu " zapobieganiu powstawania zatorów na rzecze". No ok, ale wiecie co płynie teraz w nurcie? Wszystko, nie wspomnę już, że ryby nie przepadają za warkotem pił łańcuchowych i innych mechanicznych narzędzi stosowanych do wyciągania zwałów. Także połowione mam na moim odcinku. W jeziorkach których łowiłem wiosną stan wody nie jest powalający a do tego w jednym z nich gnije roślinność...Wyczaiłem ekstra miejscówkę na jednym z małych dopływów Bugu ale tam już wieść się rozniosła i co dzień to auto więcej... (2012/09/16 21:24)

roman76

kurde,teks wycieczki osobiste trza gdzieś umieścić dla potomstwa hehe, (2012/09/16 21:45)

Diablo

kurde,teks wycieczki osobiste trza gdzieś umieścić dla potomstwa hehe,

od tej pory jak bede szedł na ryby bede twierdził że idę na "wycieczkę osobistą"

A i wątek "jak było dziś na rybach" powinien zmienić tytuł na "jak było dziś na wycieczce osobistej" (2012/09/16 22:16)

Zander51

No i zawirował świat tysiącem barw po takim tekście.... :)))))))) (2012/09/16 22:24)

ryukon1975

Więc chyba pójdę już spać,żeby rano rześki i wypoczęty raźno ruszyć na wycieczkę osobistą.

:) (2012/09/16 22:25)

Kowal73

He he ::):):),byłem dziś na wycieczce osobistej,,,nic nie złowiłem,,...dalej kawaler z odzysku:):):),,wesoło mnie i pozdrawiam wszystkich:):):) (2012/09/16 22:30)

Morciaty

Ja rano też cisnę na wycieczke osobistą ;) (2012/09/16 22:31)

Iras1975

Więc chyba pójdę już spać,żeby rano rześki i wypoczęty raźno ruszyć na wycieczkę osobistą.

:)

Ja też planuję wycieczkę osobistą motorkiem o świcie, jak się uda to...to będzie sukces.:) (2012/09/16 22:32)

jakubnob

mi sie wydaje ze jeszcze z miesiąc moze 2 i sie zacznie dłubacze zaczna skrobac drewienko ci z zimną krwią bedą juz dmuchac w wode zeby zamarzła a ci co wolą ciepełko zaczną kożystać z rybko brania :P ( w tym ja ) tylko jak sie pozbyć tej instytucji psującej mi szyki ...

szkoły oczywiście (2012/09/16 22:37)

u?ytkownik32263

Tekst co najmniej miesiąca:) Dobre! (2012/09/16 23:18)