czemu nie bierze karaś
utworzono: 2019/06/02 23:41
jakub w nie no nie daĹem na pusty haczyk ĹowiĹem
No i masz odpowiedz na swoje pytanie [2019-06-03 19:01]
to byĹa ironia jak wszcycy ludzie na tej aoce sÄ jaj ty to ja podziekuje za takie porady [2019-06-03 20:12]
To byĹa ironia jak wszyscy ludzie na tej aplikacji sÄ tacy jak ty to ja podziekuje za takie porady wÄdkarskie** [2019-06-03 20:14]
To byĹa ironia jak wszyscy ludzie na tej aplikacji sÄ tacy jak ty to ja podziekuje za takie porady wÄdkarskie**
Człowieku do wróżki idź, prędzej Ci pomoże. Skąd my mamy wiedzieć dlaczego Ci karaś nie bierze? Nie wiem gdzie łowisz, jaką metodą na jakiej głębokości, czym nęcisz, czy w ogóle nęcisz. Nie wiemy jaką stosujesz przynętę. Jedyne co wiemy to że łowisz o 8:32 Choćby człowiek chciał to Tobie się nie da pomóc. Bo ty tej pomocy nie chcesz. Zadał Ci pytania Patryk ale wolałeś w ironię się pobawić niż odpowiedzieć, to czego Ty oczekujesz? [2019-06-03 20:30]
nie bierze bo CiÄ nie lubi moĹźe albo zmÄczony po robocie ma wyje... jajca [2019-06-03 20:47]
ja myĹlaĹem Ĺźe pisaĹem bo i pisaĹem wszystko tylko ta zjebana aplikacja coĹ nie dodaĹa bylo napisane na nie gĹÄbokiej wodzie, czerowny robak, waniliowa kukurydza duĹźy staw ryba chodzi Ĺźeruje rzuca siÄ bo widaÄ ja myĹlaĹem ze takie informacje widaÄ bo pisaĹem a tu lipa byĹo nÄcone nawet na kuleczkÄ proteinowÄ nic nie braĹo na skĂłrkÄ od chkeba pĹotki braĹy makutkie [2019-06-03 22:01]
ja nwm jakntonsie staĹo ale ja napewno napisaĹem co siÄ dzieje na Ĺowisku jaka sytuacja na co prĂłbowaĹem ĹowiÄ a to Ĺźe 8:33 chyba bo juĹź nie pamiÄtam to zdjÄcie zrobione z nudĂłw a nie ze o tej byĹem kazdy wie Ĺźe Ĺźe ryba Ĺźeruje raniutko 3-7 a to Ĺźe zdj zrobione o tej to nie znaczy Ĺźe o tej byĹem [2019-06-03 22:05]
Kolego spróbuj może rzucić pod tą trzcinkę na zdjęciu. Rzuć jak najbliżej. Czasem żerują blisko powierzchni wody. Jeśli tam nie dorzucisz, to próbuj łowić blisko trzciny tam, gdzie dorzucisz, może być nawet w pobliżu brzegu. Spróbuj na początek na 2 lub 3 białe robaczki (bez zanęty). Jeśli nie ma brań, albo bierze drobnica innego gatunku to stopniowo zwiększaj głębokość połowu aż do skutku. Nie ma efektu - to zanęć zanętą linowo-karasiową albo na leszcza. Nie bierze na białe czy czerwone robaczki - próbuj w zanęconym miejscu na kukurydzę lub ciasto (np. z chleba albo z kaszy manny z jakimś słodkim dodatkiem). Powodzenia! [2019-06-03 22:20]
Jeżeli karaś ma do wyboru: bułkę, robaka i kawior, to wybiera kawior. Przypuszczam, że wytarły się jakieś ryby a karasie zjadają kawior. [2019-06-04 13:17]