Czat

/ 27 odpowiedzi
Zwracam sie do administratorów serwisu wędkuje.pl z prośbą o zamieszczenie na stronie Czatu( o ile nie ma, bo szukałem i nie znalazlem). Wiele osób wybiera sie własnie na ryby a chcieli by sie szybko dowiedziec czegoś o wedkarstwie lecz sie szybko nie dowiedzą bo zanim wstawią wątek na forum i ktoś im odpowie na ich pytanie to minie duzo czasu. Byłoby dobrze gdyby czat bylby na wędkuje.pl

Pozdrawiam 
Szymcio10

Również jestem za  (2012/07/04 12:32)

Esox_lucius1988

juz jakis czas temu pisałem do redakcji o zrobienie Shoutboxa, do tej pory odpowiedzi nie dostałem, nawet negatywnej. najwidoczniej redakcja pisze tylko wtedy gdy ona czegos potrzebuje (2012/07/04 13:19)

Sitownik

Ja tak samo.. Pisałem ale bez odpowiedzi.. Chcemy czat!!! :) (2012/07/04 13:31)

tomczyk001

No czat bardzo by się przydał, jestem za! (2012/07/04 14:27)

pawlo698

No właśnie ! Chcemy chat, to bardzo dobry pomysł ! Też kiedyś zastanawiałem się czego tutaj brakuje... No czegóż innego jak nie chatu ! :)
Pozdrawiam Paweł. (2012/07/04 14:44)

mateuszek0904

jestem za
tylko tego na tej stronie brakuje (2012/07/04 16:18)

radek170793

Shoutbox byłby dobrym rozwiązaniem, nie zakładałoby się nieraz bezsensownych wątków i nie będzie napinek :))) (2012/07/04 16:48)

Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.

Roxola

Pewnie...Gdyby był czat, to nie byłoby potrzeby zakładać nowego wątku, żeby Koledze np. życzenia złożyć...
;) (2012/07/04 17:43)

bad company

Taaaaaaaaaaaaa Shoutbox by się przydał ... (2012/07/04 18:44)

MisterMAGisterAmator

Jak najbardziej na TAK. Shoutbox to bardzo przydatny dodatek... (2012/07/04 19:22)

Samosia

Ja również jestem za, wiele przyspiesza w oczekiwaniu na porade:) (2012/07/04 19:58)

bobus86

haha wlasnie :) (2012/07/04 23:22)

bobus86

Pewnie...Gdyby był czat, to nie byłoby potrzeby zakładać nowego wątku, żeby Koledze np. życzenia złożyć...
;)

juz nie wspomne o tym by poraz ktorys tam tysieczny raz zapytac o metody polow danej ryby badz wymiarow itd,itp... :) (2012/07/04 23:23)

rusikus

CHCEMY CZATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) (2012/07/04 23:29)

Dosiex

Coś mi sie wydaje, ze nic takie pisanie nie da i administracja wedkuje nawet nie zauwazy tego tematu wiec moze zaspamujmy wedkuje na temat pojawienia sie czatu na stronie... Co wy na to? (2012/07/04 23:32)

Roxola

Coś mi sie wydaje, ze nic takie pisanie nie da i administracja wedkuje nawet nie zauwazy tego tematu wiec moze zaspamujmy wedkuje na temat pojawienia sie czatu na stronie... Co wy na to?

No ładnie....Namawianie do złego. Zauważy, zauważy temat i pewnie na czarną listę trafisz  :)Spamowanie nie przyniesie pożądanego efektu, a jedynie bana można się dorobić.Pewnie o tym wiesz... (2012/07/05 00:20)

grzesiek35

Jak jeszcze tzw Balcer byl tu adminem (dawno,dawno temu),to pisał do forumowiczów,że nie będzie czegos takiego jak czat,gg itp.Taka podobno była decyzja szanownej redakcji. (2012/07/05 11:22)

withanight88

Z tego co pamiętam , silnik strony nie pozwala na zamieszczenie na niej shoutboxa. Taka była kiedyś odpowiedź redakcji przekazana przez modków. Było to dość dawno , może teraz da radę- trzeba zapytać.

Olciu :)  od zawsze w hydeparku pojawiały się tematy z życzeniami. Jak sięgam pamięcią:) (2012/07/05 11:40)

Dosiex

A to dlaczego? Przeciez to tylko ulatwiloby wszystko, nie trzebaby było pisac bezsensownych wątkow :/ (2012/07/05 11:41)

Roxola

Łukasz, to bardzo fajny zwyczaj, bo hyde jest od tego, żeby o wszystkim pisać... 
Gdyby był czat, to można by dużo więcej tematów z hydeparku poruszać,
chodzi o to że czasami też jedna odpowiedź powoduje, że wątek odchodzi do lamusa.
Przeszukując archiwum, potrzeba wiele cierpliwości, bo do jednego hasła pojawia się
dwadzieścia propozycji. (2012/07/05 11:56)

withanight88

A to dlaczego? Przeciez to tylko ulatwiloby wszystko, nie trzebaby było pisac bezsensownych wątkow :/

A czy ja neguje Twój pomysł ? Sam kiedyś byłem za utworzeniem shoutboxa.
Nie jestem informatykiem , nie znam silników stron, html , nie wiem jak się piszę strony i nie wiem dlaczego nie można umieścić na stronie shouta.  (2012/07/05 12:08)

withanight88

Łukasz, to bardzo fajny zwyczaj, bo hyde jest od tego, żeby o wszystkim pisać... 
Gdyby był czat, to można by dużo więcej tematów z hydeparku poruszać,
chodzi o to że czasami też jedna odpowiedź powoduje, że wątek odchodzi do lamusa.
Przeszukując archiwum, potrzeba wiele cierpliwości, bo do jednego hasła pojawia się
dwadzieścia propozycji.

Taa Olu ja wiem że przydał by się shout. Sam mam nie kiedy pytanie na jedną odpowiedź ale nie chcę z tego powodu tematu zakładać , więc rezygnuje z pytania. 
Shout by bardzo życie ułatwił. 

Proponuje zagadać do @Adlera , z tego co widzę ma dobry kontakt z redakcją. (2012/07/05 12:11)

adler

Witam. 

Łukasz , bez przesady . :-) 

Kontakt z Redakcją mam taki sam jak Wy wszyscy , czyli piszemy na redakcyjną pocztę . Bez obaw , Redakcja i admini czytają nasze wątki , sugestie , propozycje ulepszeń w obsłudze i wszelkie usprawnienia dla nas . Na pewno są to sprawy może już niedalekiej przyszłości ( tak myślę ) , na pewno do tego dojdziemy . Mimo wszystko portal ten jest na razie inny od innych , orginalniejszy . Myślę że teraz to już sezon " ogórkowy " , zobaczymy po wakacjach . 

(2012/07/05 17:16)

ania924

JESTEM ZA I PISZĘ DUŻYMI LITERAMI MOŻE ADM.ZAUWAŻY, TYLKO MAM MAŁĄ SUGESTIĘ JEŚLI JUŻ TO MOŻE ZROBIĆ REJONIZACJĘ ŁOWISK. mieszkam w gdańsku a ktoś ze Szczecina będzie się ze mną umawiał lub proponował wyprawę na rybki, może się mylę,oceńcie sami. A tak na marginesie może ktoś łowi na Górkach Zachodnich,proszę o odpowiedz, chciałbym pogadać co i gdzie można tam zapiąć na kijka.Właśnie wróciłem o kiju z Górek,coś się dużego spięło i tyle miałem do gadania.Nie chce coś tam rybka brać. Pozdrawiam i połamania. (2012/07/10 21:49)

bdudek2111

cat by sie przydał piszesz i zaraz masz odp (2012/10/07 09:40)