Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Pewnie...Gdyby był czat, to nie byłoby potrzeby zakładać nowego wątku, żeby Koledze np. życzenia złożyć...
;)
Coś mi sie wydaje, ze nic takie pisanie nie da i administracja wedkuje nawet nie zauwazy tego tematu wiec moze zaspamujmy wedkuje na temat pojawienia sie czatu na stronie... Co wy na to?
A to dlaczego? Przeciez to tylko ulatwiloby wszystko, nie trzebaby było pisac bezsensownych wątkow :/
Łukasz, to bardzo fajny zwyczaj, bo hyde jest od tego, żeby o wszystkim pisać...
Gdyby był czat, to można by dużo więcej tematów z hydeparku poruszać,
chodzi o to że czasami też jedna odpowiedź powoduje, że wątek odchodzi do lamusa.
Przeszukując archiwum, potrzeba wiele cierpliwości, bo do jednego hasła pojawia się
dwadzieścia propozycji.
Łukasz , bez przesady . :-)
Kontakt z Redakcją mam taki sam jak Wy wszyscy , czyli piszemy na redakcyjną pocztę . Bez obaw , Redakcja i admini czytają nasze wątki , sugestie , propozycje ulepszeń w obsłudze i wszelkie usprawnienia dla nas . Na pewno są to sprawy może już niedalekiej przyszłości ( tak myślę ) , na pewno do tego dojdziemy . Mimo wszystko portal ten jest na razie inny od innych , orginalniejszy . Myślę że teraz to już sezon " ogórkowy " , zobaczymy po wakacjach .
(2012/07/05 17:16)