Cykada hand made

/ 13 odpowiedzi
Witam chciałbym kupic cykady hand made.prosiłbym o odpowiedź za ile i ile.

DelTor0

http://www.corona-fishing.pl/Katalog,produktow/Przynety_-_CF_Hand_Made/Cykady/6,22 (2012/04/08 16:54)

egzekutor

http://www.corona-fishing.pl/Katalog,produktow/Przynety_-_CF_Hand_Made/Cykady/6,22

polecam mam dwie cykady z corony bardzo ładnie pracuja i koszt z tego pamietam chyba 12 zł (2012/04/08 19:42)

kiwaczek1122

To fakt ładne cykadki ,ja dopiero zaczynam przygodę z cykadkami i muszę pwiedzieć że udaną !!!!!!!!!!!! Nie jestem seryjnym producentem ale na swoje i swoich kolegów moja produkcja spokojnie wystarczy .A wyniki jak narazie super nie tylko praca cykadek ale i wyniki .Największym sukcesem był sandacz 3,85 kg 75 cm dlugości po pięknej walce i jeszcze pięknym buziaku wrócił do wody ,a raczej wróciła bo to była piękna samica wypełniona ikrą .Sam niewiem czy większa satysfakcja była z pięknego kopa w moją cykadkę czy darowanie życia i darowanie wolnośći !!!!!!!!!!  Myślę że jedno i drugie . Ale wiem jedno że moja przygoda z cykdkami się dopiero ropoczyna i wiele okazji będzie do dumy z mojej produkcji jak również darowania wolnośći tym pięknym rybką które się na nie połakomią .A co do kosztów to moje koszty produkcji nie przekraczają 3,50 zł za sztukę .większym kosztem są koszty kotwiczek mam na myśli dorych kotwic które fakt kosztują ok 2 złotych ale i tak są mniejsze niż te kupione w slkepie .Pozdrawiam wszystkich tych co na cykady próbują swoich sił z tą przynętą jaką jest cykada . Jeśli ktoś ma jakieś pytania dotyczących cykad służe pomocą pod meilem kiwaczek1122@wp.pl

Pozrawiam wszystkich spiningistów bo w spiningu jest potęga !!!!!!!!!!!!!!

(2012/04/09 20:55)

kiwaczek1122

Witam

To fakt że te prezentowane cykadki są ładne i napewno pięknie pracyją .Ja tej zimy za namową kolegi rozpoczołem projektowanie i produkcje cykadek na własne potrzeby i swoich kolegów .Wyniki mnie zaskoczyły ,Złapałem piękną samicę sandacza 3,85 kg 75 cm długości i parę pięknych okoni takich powyżej 35cm po pięknej walce ryby odzyskały wolność .Co do kosztów to produkcja jednej sztuki nie przekroczyła 3,50 zł do tego trzeba doliczyć koszt kotwicy -i tu jest problem bo koszt dobrej kotwicy ti ok 2 zł .Mam nadzieje że już niedługo po świętach rozpocznię się cykadkowe eldorado a njbardziej waleczne sztuki odzyskają wolność !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo jak to moj kolega powiada  SPINING TO POTĘGA !!!!!!!!!!

Gdyby ktoś miał jakieś pytania w sprawie cykadek to zapraszam na meila kiwaczek1122@wp.pl

(2012/04/09 21:08)

kiwaczek1122

Tak jak napisałem poprzednio koszt wyprodukowania cykadki nie przekracza 3,50 zł cykadka plus koszt kotwicy i kółeczka to całkowity koszt ok 5 zł myślę że opłaci się je robić . (2012/04/10 21:25)

jakubnob

jezeli sa skuteczne to nawet za 10 zl bedzie sie  oplacac (2012/04/10 23:02)

jakubnob

jezeli sa skuteczne to nawet za 10 zl bedzie sie oplacac (2012/04/10 23:08)

kiwaczek1122

Są skuteczne a kwota 10 zł jest sporo zawyżona. Ponieważ w sklepie dochodzą marże i podatki, cena  od 15 do 20 zł . A to już jest nie opłacalne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2012/04/10 23:11)

jakubnob

heheh mnie chyba nigdy nie bedzie stac na przynete za 20zl ktora zerwe na pierwszym krzaczorku do skutecznosci cykad przekonalem sie gdy w moim sklepie wedkarskim sprzedawca nie wiedział co ma zrobic z malymi cykadkami firmy jexon najtanszym modelem cykady na rynku polskim za 4.50zl wiec dal mi jedna w gratisie do zylki i i splawikow :PP miala kolor czerwony i holo naklejke na skrzydelku

po pierwszym rzucie i sprawdzeniu jak dziala to cos bo nawet nie wiedzialem jak to sie nazywa zdziwilem sie praca byla strasznie energiczna a to dziwadelko wazylo tylko 3 g a lecialooooo tak dalekoooo....xD  drugi rzut zwijam prowadze jak najwyzej zeby nie zaczepic nowego dziwadla i jest ryba przez to zdziwienie nie zaciąłem i po 3 m popłynęła dalej zwijam zwijam i przy samym pomoście zacinam ładnego okonka okolo 25 cm  (2012/04/10 23:46)

u?ytkownik102837

cykada w sklepi kosztuje od 10/15zł w góre (2012/06/14 09:22)

windd

koledzy z czege, jakiekiego materiały, odpadu
- można zrobic fajna cykade?

kiedyś widzialem patent robienia cykad z profili aluminowych,
tzw. kaszanki ;-)

(2012/07/17 08:57)