http://www.corona-fishing.pl/Katalog,produktow/Przynety_-_CF_Hand_Made/Cykady/6,22
To fakt ładne cykadki ,ja dopiero zaczynam przygodę z cykadkami i muszę pwiedzieć że udaną !!!!!!!!!!!! Nie jestem seryjnym producentem ale na swoje i swoich kolegów moja produkcja spokojnie wystarczy .A wyniki jak narazie super nie tylko praca cykadek ale i wyniki .Największym sukcesem był sandacz 3,85 kg 75 cm dlugości po pięknej walce i jeszcze pięknym buziaku wrócił do wody ,a raczej wróciła bo to była piękna samica wypełniona ikrą .Sam niewiem czy większa satysfakcja była z pięknego kopa w moją cykadkę czy darowanie życia i darowanie wolnośći !!!!!!!!!! Myślę że jedno i drugie . Ale wiem jedno że moja przygoda z cykdkami się dopiero ropoczyna i wiele okazji będzie do dumy z mojej produkcji jak również darowania wolnośći tym pięknym rybką które się na nie połakomią .A co do kosztów to moje koszty produkcji nie przekraczają 3,50 zł za sztukę .większym kosztem są koszty kotwiczek mam na myśli dorych kotwic które fakt kosztują ok 2 złotych ale i tak są mniejsze niż te kupione w slkepie .Pozdrawiam wszystkich tych co na cykady próbują swoich sił z tą przynętą jaką jest cykada . Jeśli ktoś ma jakieś pytania dotyczących cykad służe pomocą pod meilem kiwaczek1122@wp.pl
Pozrawiam wszystkich spiningistów bo w spiningu jest potęga !!!!!!!!!!!!!!
(2012/04/09 20:55)Witam
To fakt że te prezentowane cykadki są ładne i napewno pięknie pracyją .Ja tej zimy za namową kolegi rozpoczołem projektowanie i produkcje cykadek na własne potrzeby i swoich kolegów .Wyniki mnie zaskoczyły ,Złapałem piękną samicę sandacza 3,85 kg 75 cm długości i parę pięknych okoni takich powyżej 35cm po pięknej walce ryby odzyskały wolność .Co do kosztów to produkcja jednej sztuki nie przekroczyła 3,50 zł do tego trzeba doliczyć koszt kotwicy -i tu jest problem bo koszt dobrej kotwicy ti ok 2 zł .Mam nadzieje że już niedługo po świętach rozpocznię się cykadkowe eldorado a njbardziej waleczne sztuki odzyskają wolność !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo jak to moj kolega powiada SPINING TO POTĘGA !!!!!!!!!!
Gdyby ktoś miał jakieś pytania w sprawie cykadek to zapraszam na meila kiwaczek1122@wp.pl
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
koledzy z czege, jakiekiego materiały, odpadu
- można zrobic fajna cykade?
kiedyś widzialem patent robienia cykad z profili aluminowych,
tzw. kaszanki ;-)