CYKADA-czy to skuteczna przynęta?

/ 6 odpowiedzi
Witam kolegów mam pytanie,a mianowicie czy łowi z was na cykady i jakie efekty macie.przymierzam się do kupna tej przynęty. Jest skuteczna na okonia.Pozdrawiam Tomek

Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.

tomik0303

Witam kolegów mam pytanie,a mianowicie czy łowi z was ktoś na cykady i jakie efekty macie.przymierzam się do kupna tej przynęty. Jest skuteczna na okonia.Pozdrawiam Tomek
(2011/06/02 10:00)

pstrag222

kazda przyneta jest skuteczna jak biora ryby:)
a tak na powaznie sa to dobre przynety nie tylko na okonie
ale trzeba umiec na nie łowic sama ryby nie zlowi (2011/06/02 11:59)

kaban

To właśnie typowo okoniowa przynęta.Jej budowa i wykonanie jest nadzwyczaj proste.Zakup-tak jak najbardziej przyda się w arsenale przynętowym,ale namawiam do własnego rękodzieła.Jest na ten temat wiele informacji na portalu i wystarczy poklikać. (2011/06/02 16:04)

gaudi xxxx

Nie raz cykada ratowała mój,,wędkarski,,dzionek-dla mnie jest to przynęta ostatniej szansy-jak nie bierze nic,i wszystko na,,nic,,to cykada często potrafi zrobić róznicę...pozdrawiam i polecam cykady Spinmadu... (2011/06/03 15:48)

bigbosman

Witam. Zapytam, może trochę nie na temat, ale z forum koła wnioskuję ,że jest Pan aktywnym członkiem PZW Osie a potrzebuję informacji.
Wybieram się na urlop w Wasze strony i zamierzam powędkować. Jestem z Lublina a nasz Okręg nie ma porozumienia z Waszym. Doczytałem, że w Osiach w Kółku Rolniczym jest siedziba Koła nr 113 i można tu wykupić pozwolenie na wędkowanie. Czy ta informacja jest aktualna? I drugie pytanie: czy po Zalewie Żurskim można pływać łódką z silnikiem spalinowym? Z góry dziękuje za odpowiedź. Jesli to Panu ułatwi prosze pisać: bigbosman@o2.pl . Pozdrawiam. (2011/06/04 14:26)

kapka

A jak cykadę prowadzić? (2011/06/04 14:35)