Coś tu nie gra (szok) !

/ 29 odpowiedzi / 2 zdjęć
Artur z Ketrzyna

Dalej siedzcie na fejsach,zakładajcie konta na goglach,youtubach,łączcie konta ....Niedługo telewizora nie pójdzie wyłączyć i zmienić stacji na reklamach...
W temacie zaś-załóż lewe konto,nowe,i zobacz czy sytuacja się powtórzy na nowych namiarach.Nie sądzę aby winna była przeglądarka.

Mam nie powiązane konta. Teraz nie mogłem się zalogować ze strony głównej a dopiero próba odpowiedzi na post poskutkowała pojawieniem się opcji " zaloguj ".
JK

Obecna wersja Beta wedkuje.pl ma błędy. Dlatego tak działa, że często nie działają kursory itd.
(2016/02/22 16:54)

u?ytkownik146847

Ha, Ha, Ha. przecież o tych problemach to już pisałem, zgłaszałem pół roku temu. 
Informatyk, redakcja twierdzą że wszystko ok-y. Zmieniałem przeglądarki, systemy windowsa 
(7,8 teraz 10) i dalej nic nie działa. Przywykłem jakoś i na swoje konto wchodzę przez "okno, a nie drzwiami." 

No to zajefajnie , to znaczy że mają to w dupie , byle  byłoby  więcej wyświetleń
(2016/02/22 20:27)

adler

Artur! Kursor jest Ok- ey. Problem tylko z tymi guzikami 
 Obserwowane 37  Dodaj  Poczta  Konto  

Klikasz zakładkę KONTO a tam nic nie działa znika cały panel.
Od przeszło pół roku jest ten problem, dziwne.? Po zgłoszeniu problemu stwierdzili że najpierw winien moja przeglądarka, zmieniłem kilka i nic, następnie antywirus, system i nic, myszki ( kabelkowe, zdalne) nie działają, a ta w laptopie ( touchpad)  o dziwo działa. Co jest grane? Nikt nic nie wie!!! Niestety zmieniałem myszki jak rękawiczki, skutek mam ich kilkanaście. Próbowałem na swe konto wejść z innych kompów i niestety to samo. Dobrze że wędkarstwo uspokaja, bo inaczej musiałbym wymieniać co chwilę komputer.
(2016/02/22 20:28)

Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.

JKarp

Dalej siedzcie na fejsach,zakładajcie konta na goglach,youtubach,łączcie konta ....Niedługo telewizora nie pójdzie wyłączyć i zmienić stacji na reklamach...
W temacie zaś-załóż lewe konto,nowe,i zobacz czy sytuacja się powtórzy na nowych namiarach.Nie sądzę aby winna była przeglądarka.

Mam nie powiązane konta. Teraz nie mogłem się zalogować ze strony głównej a dopiero próba odpowiedzi na post poskutkowała pojawieniem się opcji " zaloguj ".
JK

Obecna wersja Beta wedkuje.pl ma błędy. Dlatego tak działa, że często nie działają kursory itd.

No znaczy tego hm...jakie kursory bo kursor mojej myszy jest jeden i działa ....
;-)

JK (2016/02/22 21:30)