Drogi slawomir68 tak jak już pisaliśmy
Pozdrawiamy,
Redakcja
Zbynio wchodziłem przez Explorer , teraz wlazłem przez Mozilla , k,,,,a i to samo nie można się wylogować
Zbynio wchodziłem przez Explorer , teraz wlazłem przez Mozilla , k,,,,a i to samo nie można się wylogować
Co ciekawe ja też nie mogę się wylogować !!!
JK
Co ciekawe ja też nie mogę się wylogować !!!
JK
Dalej siedzcie na fejsach,zakładajcie konta na goglach,youtubach,łączcie konta ....Niedługo telewizora nie pójdzie wyłączyć i zmienić stacji na reklamach...
W temacie zaś-załóż lewe konto,nowe,i zobacz czy sytuacja się powtórzy na nowych namiarach.Nie sądzę aby winna była przeglądarka.
Dalej siedzcie na fejsach,zakładajcie konta na goglach,youtubach,łączcie konta ....Niedługo telewizora nie pójdzie wyłączyć i zmienić stacji na reklamach...
W temacie zaś-załóż lewe konto,nowe,i zobacz czy sytuacja się powtórzy na nowych namiarach.Nie sądzę aby winna była przeglądarka.
U mnie przestało działać "konto" i na dole bez kliknięcia w odpowiedź, odp. sama się pojawi. Widać znowu ulepszenia ktoś wprowadził. Pisanie w tym wątku jest zakaźne widać :).
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.