Co z rybkami w Narwi k.Pułtuska? Sama drobnica.

/ 6 odpowiedzi
Witam. Łowie w Narwi blisko Pułtuska dokładnie w Zatorach moje pytanie jest takie, co się dzieje z rybą? Dla czego jak są to małe rybki krasnopiórki. Leszcza nie wdać o linie nie wspomnę karasi też nie widać. Może m ktoś wytłumaczy? Pozdrawiam
karpik19777

witam. Byłem na Narwi w niedziele i siedziałem do poniedziałku. Efektem były dwa jazgarze i jeden sumik . Nie mam pojęcia gdzie ta ryba się podziała. Jutro rano wybieram na Gnojno może tam się uda coś połowić. Pozdrawiam. (2011/06/02 14:36)

kazik-kz2

Witam

Kolega był na Narwi przed Pułtuskiem od soboty do niedzieli.

Połowił leszczy, w tym 6 takich od 2 do 3kg. Dodatkowo zlowił sporo ladnych płoci.

Wszystko na grunt, na federka.

Ja byłem od czwartku do soboty na Brzózym. Złowiłem kilka linów, ale tylko jeden w miarę przyzwoity 42 cm. Dodatkowo trafił sie sandał 62 cm.

Koledzy pływali za szczupakiem, ale beż żadnych rewelacji, sporo pistoletów, w tym tylko dwa wymiarowe.

(2011/06/02 14:56)

tomek73t

szwagier moj był w szygłówku wtorek 3 leszcze okolo 1.20 kg i kilka płoci, środa szczupły 55 cm na żywca, dzisiej też ma jechać na wieczór (2011/06/02 16:24)

dragolinmarco

witam. Byłem na Narwi w niedziele i siedziałem do poniedziałku. Efektem były dwa jazgarze i jeden sumik . Nie mam pojęcia gdzie ta ryba się podziała. Jutro rano wybieram na Gnojno może tam się uda coś połowić. Pozdrawiam.

witaj piszesz ze jedziesz na gnojno moze wiesz czemu i jakim prawem nie mozna tam wjechac samochodem co i jak bopodobno ktos wykupil teren lowic mozna a wjechac nie
pozdrawiam DRAGOLINMARCO
(2011/06/02 17:42)

MrCrasny

Witam

Kolega był na Narwi przed Pułtuskiem od soboty do niedzieli.

Połowił leszczy, w tym 6 takich od 2 do 3kg. Dodatkowo zlowił sporo ladnych płoci.

Wszystko na grunt, na federka.

Ja byłem od czwartku do soboty na Brzózym. Złowiłem kilka linów, ale tylko jeden w miarę przyzwoity 42 cm. Dodatkowo trafił sie sandał 62 cm.

Koledzy pływali za szczupakiem, ale beż żadnych rewelacji, sporo pistoletów, w tym tylko dwa wymiarowe.

Witam Kolego, czy mógłbyś napisać parę zdań o zbiorniku Brzóze. Jest co prawda opis na stronie koła PZW z Przasnysza, ale co innego jak napisze ktoś kto tam wędkował. Chcę się tam wybrać niebawem i muszę się przygotować. Dziękuję (2011/06/02 17:51)

krzkwi5

możliwe że jest to efekt  byłej  przyduchy ,  ostatnie większe ryby z Narwi  miałem  ze  2-lata temu

(2011/06/15 13:39)