Witam
Kolega był na Narwi przed Pułtuskiem od soboty do niedzieli.
Połowił leszczy, w tym 6 takich od 2 do 3kg. Dodatkowo zlowił sporo ladnych płoci.
Wszystko na grunt, na federka.
Ja byłem od czwartku do soboty na Brzózym. Złowiłem kilka linów, ale tylko jeden w miarę przyzwoity 42 cm. Dodatkowo trafił sie sandał 62 cm.
Koledzy pływali za szczupakiem, ale beż żadnych rewelacji, sporo pistoletów, w tym tylko dwa wymiarowe.
(2011/06/02 14:56)witam. Byłem na Narwi w niedziele i siedziałem do poniedziałku. Efektem były dwa jazgarze i jeden sumik . Nie mam pojęcia gdzie ta ryba się podziała. Jutro rano wybieram na Gnojno może tam się uda coś połowić. Pozdrawiam.(2011/06/02 17:42)
witaj piszesz ze jedziesz na gnojno moze wiesz czemu i jakim prawem nie mozna tam wjechac samochodem co i jak bopodobno ktos wykupil teren lowic mozna a wjechac nie
pozdrawiam DRAGOLINMARCO
Witam
Kolega był na Narwi przed Pułtuskiem od soboty do niedzieli.
Połowił leszczy, w tym 6 takich od 2 do 3kg. Dodatkowo zlowił sporo ladnych płoci.
Wszystko na grunt, na federka.
Ja byłem od czwartku do soboty na Brzózym. Złowiłem kilka linów, ale tylko jeden w miarę przyzwoity 42 cm. Dodatkowo trafił sie sandał 62 cm.
Koledzy pływali za szczupakiem, ale beż żadnych rewelacji, sporo pistoletów, w tym tylko dwa wymiarowe.
możliwe że jest to efekt byłej przyduchy , ostatnie większe ryby z Narwi miałem ze 2-lata temu
(2011/06/15 13:39)