mlodystm kiełbaska , ziemniaczki, kanapki i kawka :)
No a browar??bez niego ryba nie wezmie
(2012/02/09 09:30)U mnie klasyką jest , że zawsze z kolega uzgadniamy , że pierwsza godna ryba wedruje na patelnie:)
dodatkowo zapiekamy kiełbasę surową z boczkiem, ziemniakami i cebulą.
no i zapiekamy sobie słoninke w gazecie nad ogniskiem
Że co ? W gazecie ?
No tak w gazecie
owijasz kawałkiem gazety słonine tylko uzywaj gazetę taka szara papierową wiesz o co chodz?
wbijasz na kij i trzymasz wysoko nad ogniem , az gazeta na siąknie tłuszczem.
Teraz możemy ją dac troche niżej nie bojąc sie oto że sie spali
U mnie klasyką jest , że zawsze z kolega uzgadniamy , że pierwsza godna ryba wedruje na patelnie:)
faktycznie ta gazetka jest interesujaca,jakie ma zastosowanie? No i bez obrazy,ale cosik mi nie pasuje w Twym wpisie,mianowicie pierwsza godna rybka,czy ona nie powinna zostac to zakonczenia polowu w siatce,lub tez gdy lowimy dluzej,zabita lecz w calosci,a nie zjedzona?
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
U mnie klasyką jest , że zawsze z kolega uzgadniamy , że pierwsza godna ryba wedruje na patelnie:)
Że co ? W gazecie ?
No tak w gazecie
owijasz kawałkiem gazety słonine tylko uzywaj gazetę taka szara papierową wiesz o co chodz?
Ciekawy sposób tylko jakie zadanie spełnia ta gazeta ?
(2012/02/09 12:31)
A co do smażenia w woku myślę że skusił bym się na mrożone warzywka z pokrojonym kurczakiem i dodatkiem przypraw z dodatkiem sosu słodko-kwaśnego.:D
A co do smażenia w woku myślę że skusił bym się na mrożone warzywka z pokrojonym kurczakiem i dodatkiem przypraw z dodatkiem sosu słodko-kwaśnego.:D
stejki a nie warzywa jeść trza żeby była siła:)
Tak myślałem , @Diablo to Koksu ! Ten sam poziom , no teraz Pana poznaaaaję !
(2012/02/10 09:19)
Gratuluję pieknych tricepsów , a te braki .....
(2012/02/10 19:07)U mnie klasyką jest , że zawsze z kolega uzgadniamy , że pierwsza godna ryba wedruje na patelnie:)
Że co ? W gazecie ?
No tak w gazecie
Dzieki niej nie spalisz pysznej mocno na solonej słoninki:)
Kiedys , kiedys pokazał mi to Ojciec w lesie , tak sobie przygotowywali ją na przerwie w robocie
Że co ? W gazecie ?
No tak w gazecie
Dzieki niej nie spalisz pysznej mocno na solonej słoninki:)
Kiedys , kiedys pokazał mi to Ojciec w lesie , tak sobie przygotowywali ją na przerwie w robocie
No teraz rozumiem aczkolwiek nie odważyłbym się słoninki owinąć jakąkolwiek gazetą czy to kolorową czy czarno białą po prostu mającą nadruki , pracowałem kiedyś w drukarni więc wiem co jest w tuszu drukarskim . Wypróbuję Twoją metodę z tym , że gazetą zamienię na papier śniadaniowy . Cholera , takie jadło to sam cholesterol ale już mi ślinka cieknie :)
Niema opierda.......nia się! Tak by koksu rzekł, ale w warzywkach sporo witaminek których w mięskach nie znajdziesz. I ........ nie zanikają :D (2012/02/11 18:58)A co do smażenia w woku myślę że skusił bym się na mrożone warzywka z pokrojonym kurczakiem i dodatkiem przypraw z dodatkiem sosu słodko-kwaśnego.:D
Tak myślałem , @Diablo to Koksu ! Ten sam poziom , no teraz Pana poznaaaaję !
Gratuluję pieknych tricepsów , a te braki .....