Zaloguj się do konta

Co w trawie piszczy - czyli Koło PZW nr 006 Dopiew

utworzono: 2012/05/30 12:03
Mario1984

Witam serdecznie wszystkich wędkarzy zarówno tych z koła nr 6 jak również innych zaprzyjaźnionych kolególw po kiju.

Zakładam ten wątek po ta aby każdy mógł napisać swoje zdanie na tematy zarówno naszego koła jaki członów oraz tego jak w przyszlości widziałby nasze koło i czego oczekuje do społeczności oraz od zarządu.

Chciałbym aby każdy mógł tu przedstawić swoje pomysły, spostrzeżenia i uwagi.

Zapraszam do twórego pisania i do zobaczenia na wodzie!

[2012-05-30 12:03]

Maciejx68

Jeśli chodzi o koło nr. 6 proszę o zamieszczanie co roku terminarza imprez i zawodów koła pzw nr.6 Dopiewo [2012-08-02 11:32]

kuba88

Witam,

Ja chciałbym aby zaczęto w końcu dbać o jeziora. Nie chodzi tylko o sprzątanie, wycinanie trzcin, przygotowanie stanowisk ale także o konkretne ZARYBIANIE.
Niestety z roku na rok np na Niepruszewie jest coraz gorzej.
Konkretnie na tym jeziorze można zadbać też o porządny dojazd (wyrównanie terenu chociaż raz w miesiącu).

Wydaje mi się, że płacąc co roku większe składki powinniśmy tego wymagać.

Swoją drogą dziś po raz kolejny się tam wybieram z nadzieją na dobry połów.

pozdrawiam,
Kuba
[2012-08-20 09:08]

blachawlkp

Witajcie, a ja jestem za pomysłem, aby zarybić jaziem, odcinek Samicy, od przepustu przy A2, w stronę torów kolejowych w Podłozinach. Ten odcinek Samicy, posiada jakieś ryby, a nikt tam nic nie robi nigdy. [2017-11-02 12:00]

jakub-nowicki

Witam kolegow po kiju pytanko male znacie moze miejsce gdzie by moznabylo wypozyczyc lodz do wedkowania? Najlepiej by bylo na zborowie bo najblizej ale rowniez moga byc inne miejsca [2018-06-03 13:02]