Co teraz najlepsze na okonia i szczupaka
utworzono: 2012/06/26 09:31
Co polecacie ?
Postąpiłeś chamsko zadając tak banalne pytanie.. Co teraz najlepsze na okonia i szczupaka ? - Głęboki olej i panierka.. Skąd mam wiedzieć gdzie łowisz ? Skąd mam wiedzieć czego dotyczy pytanie? Może więcej informacji ?
[2012-06-26 10:12]
Jaka metoda połowu cię interesuje?Czy w ogóle chodzi ci o sposób łowienia tych ryb,czy chodzi o sprawy kulinarne?;) Określ się dokładniej.
[2012-06-26 11:31]
Co polecacie ?
Postąpiłeś chamsko zadając tak banalne pytanie.. Co teraz najlepsze na okonia i szczupaka ? - Głęboki olej i panierka.. Skąd mam wiedzieć gdzie łowisz ? Skąd mam wiedzieć czego dotyczy pytanie? Może więcej informacji ?
hehehe a jak tylko zobaczyłem temat przyszło mi do głowy: słonecznikowy.... :)))
[2012-06-26 11:54]
Co polecacie ?
hehehe a jak tylko zobaczyłem temat przyszło mi do głowy: słonecznikowy.... :)))
:)))
[2012-06-26 11:57]
Pewnie chodzi ci o przynęty? Ja głównie preferuje twistery w średnich rozmiarach :) [2012-06-26 15:03]