Co się stało na forum?
utworzono: 2010/02/15 10:35
Co się dzieje ?
Ponad tydzień nie miałem dostępu do kompa. Wróciłem z Mazur, zaglądam na www.wedkuje.pl i ze zdziwieniem widzę, że "wywiało" z portalu wielu Kolegów. Huragan, tsunami, czy jakiś inny żywioł dotknął naszą społeczność.
Może mi to ktoś wyjaśnić ?
[2010-02-15 10:39]Witam Zbyszku. Mnie tez nie było ponad 2 dni. To co tu sie wydarzyło ,z tego co przeczytałem,przechodzi ludzkie pojęcie! Coraz więcej moich znajomych odeszło lub odchodzi z tego portalu. Teraz zauważyłem,że nie ma wśród moich znajomych Roostera i zaczyna się banowanie innych. Więc dołączam się do Twojego pytania. O CO TU DO JASNEJ ..... CHODZI ? Czy mamy sie juz wszyscy powoli pakowac z portalu ? Powiem jedno. Norbert miał rację. Mącicieli, zadymiarzy i takich co wpadają z błachych powodów w frustrację nie brakuje. Widać to już nie jest " NASZ " portal. " Nasz"- czyli braci wędkarskiej. [2010-02-15 11:48]
Ryzel bądź opanowany część userów pracuje teraz na dwóch portalach..
Zmiany zaszły, szkoda że bez ogólnego powiadomienia przez Naszą redakcję gdyby takowe się pojawiło w odpowiednim czasie byłoby się to potoczyło inaczej, a teraz jest jak jest ale to nie znaczy że nas nie ma. :)
Pozdrawiam Wszystkich
[2010-02-16 19:35]JAK TU DZISIAJ ZAGLĄDNĄŁEM,...............NIC SIĘ NIE DZIEJE, NUDA, ALE JEST TAKIE MIEJSCE, GDZIE GWARNO I TŁOCZNO I CORAZ WIĘCEJ TAM USERÓW.
[2010-02-16 21:25]
Oho oho, wlasnie gdzie sie podzieli norbik, roomster, lysy_waz?
Bylem w rozjazdach prawie 2 tygodnie wrocilem, a tutaj nie dosc ze wortal inaczej ciut wyglada, to i jeszcze ludzi braknie? Patrze w logach, ze jakas zadyma byla? o co chodzi?
Zbig! miales dac znac jak bedizesz na mazurach!
<foch> ale nic, ja wpadne do wawy moze ;)
Pozdrawiam...
[2010-02-17 10:05]
powstał bunt i wielu ludzi zostało pobanowanych , jedni na zyczenie inni przymusem. [2010-02-17 10:28]
"Bunt na Bounty" został stłumiony. Nawet znikły gdzieś moje wpisy, w których domagałem się wyjaśnień Redakcji dotyczących przyczyny usunięcia kont zasłużonych uczestników, ale zgodnie z moim przypuszczeniem nie doczekałem się. Zbuntowani żeglują sobie teraz na wodach innych Portali i rozprawiają nadal o wędkarskich wyprawach.
[2010-02-17 20:21]
na całe szczęście zawsze można ich poczytać.nic tak nie pomaga w łowieniu jak słuchanie rad doświadczonych ludzi. i nie tylko w łowieniu. bo doświadczenia nic nie zastąpi. [2010-02-17 20:42]
Witam po przerwie. Widzę, że REDAKCJA jak ryby nawet jednego słowa nie wydała z siebie. A szkoda. Troszkę poprawiono wygląd strony i jest gites. Chyba ten portal czeka powolna śmerć. Odeszło lub zostało zbanowanych kilku wartościowych ludzi, którzy nadawali ton. Ich teksty i felietony były kapitalne. W temacie, którego już nie ma napisałem, że się zastanowię po powrocie z wyjazdu. Chyba nie muszę. Na razie nie kasuję konta tylko przestanę się tu udzielać. Nie ma sensu dyskutować i dążyć do rozwoju tego forum jak REDAKCJA nas olewa. Do miłego. [2010-02-20 20:10]