Co się stało na forum?

/ 30 odpowiedzi
Zbig28

Co się dzieje ?

Ponad tydzień nie miałem dostępu do kompa. Wróciłem z Mazur, zaglądam na www.wedkuje.pl i ze zdziwieniem widzę, że "wywiało" z portalu wielu Kolegów.  Huragan, tsunami, czy jakiś inny żywioł dotknął naszą społeczność.

Może mi to ktoś wyjaśnić ?

(2010/02/15 10:39)

u?ytkownik26410

Witam Zbyszku. Mnie tez nie było ponad 2 dni. To co tu sie wydarzyło ,z tego co przeczytałem,przechodzi ludzkie pojęcie! Coraz więcej moich znajomych odeszło lub odchodzi z tego portalu. Teraz zauważyłem,że nie ma wśród moich znajomych Roostera i zaczyna się banowanie innych. Więc dołączam się do Twojego pytania.  O CO TU DO JASNEJ ..... CHODZI ?  Czy mamy sie juz wszyscy powoli pakowac z portalu ?  Powiem jedno.  Norbert miał rację. Mącicieli, zadymiarzy i takich co wpadają z błachych powodów w frustrację nie brakuje.   Widać to już nie jest " NASZ " portal.   " Nasz"- czyli braci wędkarskiej. (2010/02/15 11:48)

spokojny

Ryzel bądź opanowany część userów pracuje teraz na dwóch portalach..

Zmiany zaszły, szkoda że bez ogólnego powiadomienia przez Naszą redakcję gdyby takowe się pojawiło w odpowiednim czasie byłoby się to potoczyło inaczej, a teraz jest jak jest ale to nie znaczy że nas nie ma. :)

Pozdrawiam Wszystkich

(2010/02/16 19:35)

margor1976

JAK TU DZISIAJ ZAGLĄDNĄŁEM,...............NIC SIĘ NIE DZIEJE, NUDA, ALE JEST TAKIE MIEJSCE, GDZIE GWARNO I TŁOCZNO I CORAZ WIĘCEJ TAM USERÓW. (2010/02/16 21:25)

u?ytkownik15975

Oho oho, wlasnie gdzie sie podzieli norbik, roomster, lysy_waz?
Bylem w rozjazdach prawie 2 tygodnie wrocilem, a tutaj nie dosc ze wortal inaczej ciut wyglada, to i jeszcze ludzi braknie? Patrze w logach, ze jakas zadyma byla? o co chodzi?
Zbig! miales dac znac jak bedizesz na mazurach!
<foch> ale nic, ja wpadne do wawy moze ;)
Pozdrawiam... (2010/02/17 10:05)

withanight88

powstał bunt i wielu ludzi zostało pobanowanych , jedni na zyczenie inni przymusem. (2010/02/17 10:28)