Co się dzieje z wedkuje.pl?

/ 75 odpowiedzi
Jakub Woś

Czy może ktoś podpowiezić, jak się usuwa niefortunny, niechciany wpis?
Oprócz okienek "edytuj", "odpowiedz" , "cytuj" i "zgłoś naruszenie" przydało by się jeszcze okienko "usuń".
Z braku tego "klawisza" często widać "puste" wpisy, których inni (podobnie jak czasami ja) zapewne nie potrafili usunąć.

Niestety nie ma takiej możliwości aby samemu usunąć posta. Tyko moderatorzy i redakcja mogą. (2017/10/31 09:59)

Jakub Woś

Napisz do redakcji.
Mam nadzieję, że może jednak ktoś z Redakcji czytuje nasze wpisy(?) :D

Czytują choć nie zawsze odpisują.  Ostatnio zauważyłem więlką i potrzebną zmianę jakiej dokonali. Zmieniła się ilość i kolor rybek nad awatarami :) (2017/10/31 10:01)

fishark

Czytują choć nie zawsze odpisują.  Ostatnio zauważyłem więlką i potrzebną zmianę jakiej dokonali. Zmieniła się ilość i kolor rybek nad awatarami :)
Hmm, do czego jest to potrzebne, chyba do podniecania sie ilością rybek.
  (2017/10/31 10:41)

redakcja

Niebawem ogłosimy do czego były potrzebne zmiany rybek i punktacji. Uchylimy na razie małego rąbka tajemnicy, że ma to związek ze sprzętem wędkarskim.
Odnośnie dziwnych maili wysyłanych z naszego adresu miało to związek z testami reklamowymi zewnętrznej usługi i kończy się w tym miesiącu.

Pozdrawiamy (2017/10/31 11:22)

Jakub Woś

Niebawem ogłosimy do czego były potrzebne zmiany rybek i punktacji. Uchylimy na razie małego rąbka tajemnicy, że ma to związek ze sprzętem wędkarskim.
Odnośnie dziwnych maili wysyłanych z naszego adresu miało to związek z testami reklamowymi zewnętrznej usługi i kończy się w tym miesiącu.

Pozdrawiamy
Skoro tak to może na zimę trochę się tu towarzystwo rozrusza :)
  (2017/10/31 11:34)

oldboy

Czytują choć nie zawsze odpisują. 
Chyba jednak czytują, bo otrzymałem aż dwie odpowiedzi (od admina i moderatora :D).
Jeszcze raz opisałem poruszany powyżej problem i teraz liczę na pozytywny skutek. (2017/10/31 21:08)

Jakub Woś

Pozdrawiamy

Jak już punktację poprawiacie to weźcie pod uwagę, że macie błąd w naliczaniu punktów. Jak odgrzejecie jakiegoś kotleta to autor dostaje za niego po raz kolejny punkty. Wśród najaktywniejszych blogerów z ostatniego tygodnia są tacy co od półtora roku nic nie napisali. (2017/11/13 21:51)

tommy4

Straszne rzeczy z tymi punktami.
Dobrze ,ze kolega to wyłapuje i donosi redakcji.

Jest coś takiego-

Najbardziej pomocni użytkownicy - ranking użytkowników wedkuje.pl

Też punkciki. :)

(2017/11/15 10:57)

Jakub Woś

Skoro ta punktacja ma miec cos wspólnego ze sprzętem wędkarskim to chyba byłoby wskazane żeby się dobrze naliczała. Później może byc burza na portalu. Skoro wskazywanie błędówsystemu uważasz za donosicielstwo to wspolczuje (2017/11/15 16:50)

tommy4

Wikisłownik
donosić (język polski)
znaczenia:
czasownik przechodni niedokonany (dk. donieść)
(1.1) przynosić, dostarczać do określonego miejsca[1]
(1.2) pot. uzupełniać brakujące rzeczy
(1.3) powiadamiać o czymś
(1.4) pejor. zawiadamiać o czymś władze, przełożonych

Dlaczego uważasz,że użyłem w znaczeniu pejoratywnym tego okreslenia?
Spoko.:)

(2017/11/15 17:22)

Jakub Woś

Po sarkastycznej wypowiedzi tak wywnioskowałem. Jeśli napiszesz, że nie miałem racji to przeproszę. (2017/11/15 20:00)

redakcja

Dziękujemy za każde zgłoszenie. Nie jesteśmy w stanie sami wszystkiego wyłapać więc zwrócenie uwagi na problemy lub błędy na wedkuje.pl umożliwiają ich usunięcie. (2017/11/16 18:36)

kaban

Mi się wydaje, że użytkownik @Jakub Woś powinien mieć od ręki pięć gwiazdek za wszystko i za cokolwiek :))) (2017/11/16 19:00)

ryukon1975

Zaś użytkownik #kaban  czyli znajomy mi Grześ u mnie 10 gwiazdek za spostrzegawczość, humor i dystans do internetu, portali i innych  drobiazgów ma już w tej chwili.:))) (2017/11/16 19:06)

Jakub Woś

Mi się wydaje, że użytkownik @Jakub Woś powinien mieć od ręki pięć gwiazdek za wszystko i za cokolwiek :)))

wolę rybki ale dzięki ;) (2017/11/16 19:15)

pakul1206

A redakcja za co ma pięć gwiazdek ? przecież za co się nie weznie to zepsuje :) (2017/11/17 21:12)

Artur z Ketrzyna

Tak się zastanawiam jak bardzo zmieniło się wedkuje.pl w ciągu ostatnich miesięcy... Jakby brak tu życia - czyżby to już agonia ? A może chodzi o coś innego? Szczerze mówiąc kiedyś było inaczej a teraz nie zawsze chce się zaglądać.

Zmiany jakie dokonała Redakcja wedkuje.pl doprowadziły do tego.

Wedkuje nie jest już takie jak było, banery są mniej czytelne i nie dotyczą wpisów tylko z danych działów.

Na blogach tez powstał kocioł. dziś nie jestem w stanie nawet przez swego bloga, śledzić swoich wątków na forum.

Np. napisałem nowy post. i po kilku dniach, nie jest już widoczny w banerze forum. A na swym blogu też go nie widzę bo tam jest kogiel-mogiel, w zakładce aktywność jest wszystko pomieszane! aktywność na forum z wpisami/artykułami.

Czy redakcja może to jakoś ogarnąć by było widać co na forum co we wpisach?

Po za tym, mało atrakcyjnych konkursów....
(2018/07/17 22:13)

barrakuda81

Nie można ( przynajmniej ja nie mogę) odpisywać na prywatne wiadomości, są od dawna problemy z literówkami we wpisach ( A z tym dziwnym znaczkiem), nie można dodawać zdjęć do wpisów. Ogólnie miało być lepiej a ...nie jest.To tak delikatnie ujmując:-) Sprawy zgłaszane, jakaś reakcja była a problem jak jest tak był. Widac nie ma komu tego ogarniać. Może jakiś spec IT z Ukrainy by się przydał na etacie? :-) Szkoda. (2018/07/19 20:20)

Jakub Woś

Ta reklama moim zdaniem nie przystoi portalowi wędkarskiemu. Trochę szcunku do siebie i wędkarzy droga Redakcjo (2018/09/11 22:40)

Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.