no i prawidłowo,nie można opuszczać kolegów
Piotrku gdybym miał Ci podać całą analizę tego zjawiska w żołnierskich słowach, góra znów by mi zlikwidowałaby konto. Jak w maju gdy się ośmieliłem skrytykować ją za brak jakiegokolwiek kontaktu z nami moderatorami grup ws ich likwidacji. Takie "podziękowanie" dostałem za ponad 5 lat uczestnictwa na tym forum.
Piotrku gdybym miał Ci podać całą analizę tego zjawiska w żołnierskich słowach, góra znów by mi zlikwidowałaby konto. Jak w maju gdy się ośmieliłem skrytykować ją za brak jakiegokolwiek kontaktu z nami moderatorami grup ws ich likwidacji. Takie "podziękowanie" dostałem za ponad 5 lat uczestnictwa na tym forum.
To witaj w klubie,ja dostałem kopa za zwrócenie uwagi na stronniczość moda,w niedzielę,bez bluzgów,po bożemu,aby tylko ktoś z Onych przejrzał kilka usuniętych wpisów...A działo się to w innych czasach,gdy forum żyło jeszcze,gdy było co ratować.
Teraz wieje tu nudą że aż paznokcie wykręca,można miesiąc nie wchodzić a i tak zastaniesz te same durne pytania na pokojach ,zlejesz je bo co się z koniem kopać będziesz...Lekkie ożywienie widać tylko zimą,bajora zamarzają,długie wieczory nastają i ludziska z nudów klepną w klawiaturę.
A kiedyś? oj chciało się tu być,było co czytać i gdzie mordę odzywać,potem zaczeły się dymy i zlewka redakcji a teraz jest już tylko równia pochyła,blady niewyrażny wytwór,podobno wędkarski co spływa do internetowego szamba...:)
Pamieta ktoś jeszcze gadkę o linach gigantach co zielsko jarały? zwieracze puszczały momentami:)
Potem wszystko pizło.
Piotrku gdybym miał Ci podać całą analizę tego zjawiska w żołnierskich słowach, góra znów by mi zlikwidowałaby konto. Jak w maju gdy się ośmieliłem skrytykować ją za brak jakiegokolwiek kontaktu z nami moderatorami grup ws ich likwidacji. Takie "podziękowanie" dostałem za ponad 5 lat uczestnictwa na tym forum. A było bez przekleństw, tylko z dużą dozą sarkazmu i wytykania ich błędów.
Ale coś wrzucę. Portal traci bo co rusz są problemy techniczne. Problemy które rozwiązuje się na innych portalach w ciągu góra kilku dni, tu trwają całymi miesiącami. Jak obecnie. Poza tym strasznie upierdliwe reklamy nie pozwalające czasem w ogóle korzystać z różnych funkcji. Vide niedawne sytuacje z pocztą której nie można było otworzyć bo co rusz było przekierowanie na jakąś komerchę. Lub "sławna" Jula.
Sprawę pogarsza fakt całkowity brak reakcji redakcji na użytkowników-trolli. Iluż tu ma "lewe" konta o których się wie?! I oficjalnie wypisuje nicki. Na KAŻDYM NORMALNIE ZARZĄDZANYM portalu najmniejsze podejrzenie skutkuje blokadą konta, po sprawdzeniu IP i potwierdzeniu przynależności do jednego numeru wszystkie lecą. A co tu się dzieje? Otóż nic. Miszcze dalej piszą blogi a te są publikowane na głównej stronie. Bo szkoda wejść i liczby userów... Żenada :-(
Dodatkowo aż płakać się chce na ciągle powtarzające wątki o pierdołach, jak młynek do 50, 70, 100 złotych... Gdzie indziej takie tematy są zamykane lub likwidowane a user jest odsyłany do wyszukiwarki. Jak robi to nagminnie(zakłada takie wątki), też czasem jest banowany za zaśmiecanie forum. Jednak podkreślę że nie jest to wina moderatorów a redakcji. Dlaczego? Tylko ona wie choć wiadomo że chodzi o kasę. Czyli wejścia. Smutna prawda.
To tak z grubsza co tu szwankuje. Czyli de facto wszystko a winny jest tylko jeden: wiadomo kto;-)
Mnie tu trzyma tylko jedno: spore grono bardzo fajnych ludzi. Jednych znanych tylko z neta, innych również w realu. Jednakże ich ilość się kurczy, ze względu na to co wyżej opisałem.
Ciekawe czy dostanę bana;-)
Pozdrawiam!