Nie znam się na tym. To forum jest bardzo rozbudowane i skomplikowane. Na razie poruszam się po nim troszkę jak we mgle ...
Ale ... jak ktoś będzie sobie szukał filmu o jesieni w wodzie to go znajdzie :)
I zaczynasz śmiecić tymi watkami , załóż jeden i tam zgromadź te filmy , niepotrzebnie zresztą bo każdy jak zechce to znajdzie sobie film na YT .
Nie znam się na tym. To forum jest bardzo rozbudowane i skomplikowane. Na razie poruszam się po nim troszkę jak we mgle ...
Ale ... jak ktoś będzie sobie szukał filmu o jesieni w wodzie to go znajdzie :)
I zaczynasz śmiecić tymi watkami , załóż jeden i tam zgromadź te filmy , niepotrzebnie zresztą bo każdy jak zechce to znajdzie sobie film na YT .
Nie podzielam twojej argumentacji, Jędrek , wolę takie filmy oglądnąć zamiast do znudzenia czytać czy jest lepszy lekki spining czy cięższy jesienią lub dłuższy czy krótki, jaka zaneta najlepsza i robak na hak czy pelet. Więc nie muszę wchodzić i przeglądać setki filmów na YT skoro mam pod ręką to co chciał bym obejrzeć. Pozdrawiam!!
No ja też wolę...właśnie dałem Koledze suba na YT bo filmy są przepiękne i Tobie tez polecam to nie będziesz musiał szukać w gąszczu innej twórczości .