W tę niezwykle podniosłą chwilę wzywam i zachęcam wędkarzy aby:
W tę niezwykle podniosłą chwilę wzywam i zachęcam wędkarzy aby:ABY USUNĘLI KONTO CZYLI POSTĄPILI PODOBNIE JAK JA ! ZRÓBCIE TO SAMO CO JA , A ZOBACZYCIE ŻE INTERNET TAK NAPRAWDĘ ODDALA NAS OD ISTOTY WĘDKARSTWA. TRUDNO NIE ZGODZIĆ SIĘ Z TĄ TEZĄ. NO , POWIEDZCIE SAMI ......
W tę niezwykle podniosłą chwilę wzywam i zachęcam wędkarzy aby:ABY USUNĘLI KONTO CZYLI POSTĄPILI PODOBNIE JAK JA ! ZRÓBCIE TO SAMO CO JA , A ZOBACZYCIE ŻE INTERNET TAK NAPRAWDĘ ODDALA NAS OD ISTOTY WĘDKARSTWA. TRUDNO NIE ZGODZIĆ SIĘ Z TĄ TEZĄ. NO , POWIEDZCIE SAMI ......
Hołdujesz zasadzie : Do trzech razy sztuka ? Bo wg moich obliczeń to już będzie trzecia likwidacja konta ?
Ale w tak krótkim czasie ????!!!!
Skoro internet oddala Cię od istoty wedkarstwa to po co zglądasz do komputera?
Nie ma jak brać środki psychotropowe i udzielać sie na forum---innego wytłumaczenia nie ma.
Pojawiać sie co kilka dni z nowym kontem,obrażać ludzi,pisac wywody,prowadzić dialog z samym sobą i krzyczeć o rzeczach ,gdzie normalnym ludziom do głowy nie przychodzą.
Mam nadzieje że kiedyś z biegiem lat ,będzie odpowiedzialność za pisownie i czyny popełniane (pisane) na forum.Wtedy taki gostek jak wyżej po pierwszym koncie zniknie na zawsze.
(2011/11/11 23:36)Nie ma jak brać środki psychotropowe i udzielać sie na forum---innego wytłumaczenia nie ma.
Pojawiać sie co kilka dni z nowym kontem,obrażać ludzi,pisac wywody,prowadzić dialog z samym sobą i krzyczeć o rzeczach ,gdzie normalnym ludziom do głowy nie przychodzą.
Mam nadzieje że kiedyś z biegiem lat ,będzie odpowiedzialność za pisownie i czyny popełniane (pisane) na forum.Wtedy taki gostek jak wyżej po pierwszym koncie zniknie na zawsze.
Powoli sie nakręcasz i grzejesz głowe sam sobie,a z gorącą głową ,to tak jak w gorącej wodzie kompany --niedobrze.Protestujesz --ale przeciwko komu? Apelujesz ale do kogo?
Chcesz miec prawo --ale do czego? Jak i tak go nadużywasz.
Sądzisz i wyciągasz wnioski ,nie licząc sie z wnioskami innych....
Napisz do chole...że protestujesz przeciwko zabraniania piciu przed sklepem na portalu menele pl.
Apeluj do do papierza o audiencjie na portalu amen pl.
Miej prawo ,ale takie samo jak inni.
Wtedy będzie to zrozumiałe i przynajmniej wiadomo o co chodzi,a tak to ani kupy ani du..sie to nie trzyma...Apeluje,protestuje--nikt Ci krzywdy nie robi ,ani nie zamierza.
(2011/11/11 23:55)Chciałbym wiedzieć co wędkarze robią w takie święto.Szczepcio Brantka z rana zaliczona--polecam..
Nie zgadzam się kolego z twoją tezą,że internet oddala nas od istoty wędkarstwa.Gdyby nie ten internet to pewna grupa wędkarzy nie umiała by etycznie postępować nad wodą.Internet to przede wszystkim kompendium wiedzy i radzę Tobie korzystać z jego zasobów a wtedy głupot nie będziesz wypisywał.Jeżeli podżegasz innych do opuszczenia tego portalu to zacznij od siebie i daj PRZYKŁAD i tu nie wracaj.
Aha ... I byłbym zapomniał wspomnieć o jednej ważnej rzeczy : zawsze a szczególnie w dniu obchodów ŚWIĘTA NIEPODELGŁOŚCI - mam prawo do protestu , pikiety, apelu , składania deklaracji , równości i tych wszystkich praw , które zapewnia mi min: demokracja.
Aha ... I byłbym zapomniał wspomnieć o jednej ważnej rzeczy : zawsze a szczególnie w dniu obchodów ŚWIĘTA NIEPODELGŁOŚCI - mam prawo do protestu , pikiety, apelu , składania deklaracji , równości i tych wszystkich praw , które zapewnia mi min: demokracja.