Co robicie jak jest świeto np.11 listopada

/ 53 odpowiedzi
u?ytkownik95830

W tę niezwykle podniosłą chwilę wzywam i zachęcam wędkarzy aby:

ABY USUNĘLI KONTO CZYLI POSTĄPILI PODOBNIE JAK JA ! ZRÓBCIE TO SAMO CO JA , A ZOBACZYCIE ŻE INTERNET TAK NAPRAWDĘ ODDALA NAS OD ISTOTY WĘDKARSTWA. TRUDNO NIE ZGODZIĆ SIĘ Z TĄ TEZĄ. NO , POWIEDZCIE SAMI ......

(2011/11/11 22:08)

withanight88

ABY USUNĘLI KONTO CZYLI POSTĄPILI PODOBNIE JAK JA ! ZRÓBCIE TO SAMO CO JA , A ZOBACZYCIE ŻE INTERNET TAK NAPRAWDĘ ODDALA NAS OD ISTOTY WĘDKARSTWA. TRUDNO NIE ZGODZIĆ SIĘ Z TĄ TEZĄ. NO , POWIEDZCIE SAMI ......

Skoro internet oddala Cię od istoty wedkarstwa to po co zglądasz do komputera? (2011/11/11 22:11)

u?ytkownik95830

Kolego Mastiffie , nie to żebym miał coś do Ciebie albo do Twojej bytności. Pokaż jednak innym że nic się nie stanie , nie zmieni gdy to zrobimy ... Pod szyldem "Wedkuje.pl nie kryje się "piękniejszy  świat , podobnie zresztą jak poza nim , reszta zasobów internetu nie wygeneruje tego wszystkiego co pcha nas nad wodę . Kiedy zaczniemy usuwać konto , wnet bliska sobie ,stanie się cała grupa wędkarzy ,krzycząca :

USUŃ KONTO KOLEGO , BO INTERNET TO TANDETNE GÓWNO I NIE PROWADZI DO NICZEGO !!!

(2011/11/11 22:16)

ryukon1975

Ciebie kolego oddalił od wszelkiej istoty rozumnej.Przychodzisz,odchodzisz w krótkich okresach pobytu na forum uczysz wszystkich wszystkiego.Skąd ta wiedza? Skąd ta wiara w własną nieomylność i doskonałość? :))) (2011/11/11 22:17)

bluehornet

Hołdujesz zasadzie : Do trzech razy sztuka ? Bo wg moich obliczeń to już będzie trzecia likwidacja konta ?
Ale w tak krótkim czasie ????!!!! (2011/11/11 22:17)

ryukon1975

Hołdujesz zasadzie : Do trzech razy sztuka ? Bo wg moich obliczeń to już będzie trzecia likwidacja konta ?
Ale w tak krótkim czasie ????!!!!

Nie licz na to kolego blue.:) Znają c ten nieuleczalny przypadek to zapewne już założył nowe konto by jutro powrócić w blasku chwały.:) (2011/11/11 22:24)

u?ytkownik95830

Aha ... I byłbym zapomniał wspomnieć o jednej ważnej rzeczy : zawsze a szczególnie w dniu obchodów ŚWIĘTA NIEPODELGŁOŚCI - mam prawo do protestu , pikiety, apelu , składania deklaracji , równości i tych wszystkich praw , które zapewnia mi min: demokracja. (2011/11/11 22:24)

u?ytkownik95830

Mastiff , pytam Ciebie , zupełnie szczerze i bez szachrajstwa , jako doświadczonego wędkarza i moderatora - MASZ ODWAGĘ USUNĄĆ KONTO ? Przecież , gdyby tak na trzeźwo ocenić wartość treści wszelkich portali , dość szybko dochodzi się do wniosku że to PO PROSTU BEZWARTOŚCIOWE , ULOTNE ŚMIECI .

ONE NIE ISTNIEJĄ ANI W SENSIE LUDZKICH DOKONAŃ ANI W WĘŻSZYM POJĘCIU - WĘDKARSKIM. DLA NAS JAKO , WĘDKARZY - LICZY SIĘ TO JAK ZACHOWUJEMY SIĘ NAD WODĄ , NASZE SUKCESY , MAŁE I DROBNE . A JAKIM SUKCESEM SĄ "POŁOWY W SIECI "? ODPOWIADAM : ŻADNYM , ZERO , DĘTKA. ZAZNACZAM ŻE NIE NAMAWIAM NIKOGO DO NICZEGO. JEŻELI JEDNAK , KTOŚ UWAŻA ŻE W TYM CO NAPISAŁEM , JEST CHOĆ JEDEN SZCZERY PIERWIASTEK; MOŻE POTWIERDZI TO W SPOSÓB SYMBOLICZNY ? TO TYLKO PYTANIE.

(2011/11/11 22:32)

u?ytkownik95830

Skoro internet oddala Cię od istoty wedkarstwa to po co zglądasz do komputera?

Broń , mnie Panie Boże ! Nie zaglądam do komputera bo się nie znam. Ach , wzruszyłem się aż łezka w oku się skrzy... Ale jak przecież często bywa - ze wzruszenia , rodzi się rozżarzona nienawiść do tego co obce wędkarstwu.Przykładem zjawisk szkodliwych , nieprzyjaznych temu hobby jest                                                           

INTERNET ORAZ PORTALE INTERNETOWE !

(2011/11/11 22:38)

perwer

Nie ma jak brać środki psychotropowe i udzielać sie na forum---innego wytłumaczenia nie ma.

Pojawiać sie co kilka dni z nowym kontem,obrażać ludzi,pisac wywody,prowadzić dialog z samym sobą i krzyczeć o rzeczach ,gdzie normalnym ludziom do głowy nie przychodzą.

Mam nadzieje że kiedyś z biegiem lat ,będzie odpowiedzialność za pisownie i czyny popełniane (pisane) na forum.Wtedy taki gostek jak wyżej po pierwszym koncie zniknie na zawsze.

(2011/11/11 23:36)

u?ytkownik95830

Nie ma jak brać środki psychotropowe i udzielać sie na forum---innego wytłumaczenia nie ma.

Pojawiać sie co kilka dni z nowym kontem,obrażać ludzi,pisac wywody,prowadzić dialog z samym sobą i krzyczeć o rzeczach ,gdzie normalnym ludziom do głowy nie przychodzą.

Mam nadzieje że kiedyś z biegiem lat ,będzie odpowiedzialność za pisownie i czyny popełniane (pisane) na forum.Wtedy taki gostek jak wyżej po pierwszym koncie zniknie na zawsze.

Żadne na świecie prawo , nie zabrania mi urządzać protestów czy organizować apeli. Prawo do tego i znacznie więcej - gwarantują mi zasady  egalitarne , o których tacy jak ty , wiedzą zapewne niewiele. Najlepiej tylko "słodzić " i zgadzać się z innymi. Pełna aprobata ,dobre traktowanie. Ale już protest , słowo przeciwko  - to wg niektórych "spam" lub łamanie tego regulaminu "na niby". Sądzę że nie łamię zasad , dopóki nie wszczynam awantur. (2011/11/11 23:46)

u?ytkownik95830

Żadne na świecie prawo , nie zabrania mi urządzać protestów czy organizować apeli. Prawo do tego i znacznie więcej - gwarantują mi zasady  egalitarne , o których tacy jak ty , wiedzą zapewne niewiele. Najlepiej tylko "słodzić " i zgadzać się z innymi. Pełna aprobata ,dobre traktowanie. Ale już protest , słowo przeciwko  - to wg niektórych "spam" lub łamanie tego regulaminu "na niby". Sądzę że nie łamię zasad , dopóki nie wszczynam awantur. (2011/11/11 23:46)

perwer

Powoli sie nakręcasz i grzejesz głowe sam sobie,a z gorącą głową ,to tak jak w gorącej wodzie kompany --niedobrze.Protestujesz --ale przeciwko komu? Apelujesz ale do kogo?

Chcesz miec prawo --ale do czego?  Jak i tak go nadużywasz.

Sądzisz i wyciągasz wnioski ,nie licząc sie z wnioskami innych....

Napisz do chole...że protestujesz przeciwko zabraniania piciu przed sklepem na portalu   menele pl.

Apeluj do do papierza o audiencjie na portalu amen pl.

Miej prawo ,ale takie samo jak inni.

Wtedy będzie to zrozumiałe i przynajmniej wiadomo o co chodzi,a tak to ani kupy ani du..sie to nie trzyma...Apeluje,protestuje--nikt Ci krzywdy nie robi ,ani nie zamierza.

(2011/11/11 23:55)

szczepcio

Chciałbym wiedzieć co wędkarze robią w takie święto.

Szczepcio Brantka z rana zaliczona--polecam..

To pięknie w taką zimnicę to niezły wyczyn pozdrawiam. (2011/11/12 07:31)

szczepcio

Nie zgadzam się kolego z twoją tezą,że internet oddala nas od istoty wędkarstwa.Gdyby nie ten internet to pewna grupa wędkarzy nie umiała by etycznie postępować nad wodą.Internet to przede wszystkim kompendium wiedzy i radzę Tobie korzystać z jego zasobów a wtedy głupot nie będziesz wypisywał.Jeżeli podżegasz innych do opuszczenia tego portalu to zacznij od siebie i daj PRZYKŁAD i tu nie wracaj. (2011/11/12 07:43)

ryukon1975

Nie zgadzam się kolego z twoją tezą,że internet oddala nas od istoty wędkarstwa.Gdyby nie ten internet to pewna grupa wędkarzy nie umiała by etycznie postępować nad wodą.Internet to przede wszystkim kompendium wiedzy i radzę Tobie korzystać z jego zasobów a wtedy głupot nie będziesz wypisywał.Jeżeli podżegasz innych do opuszczenia tego portalu to zacznij od siebie i daj PRZYKŁAD i tu nie wracaj.

Ewentualnie idź w końcu choć raz na ryby.Po powrocie podzielisz się z nami wrażeniami i wtedy porozmawiamy poważnie.Porozmawiamy o wędkarstwie.:) (2011/11/12 07:50)

dariuszdyl

Aha ... I byłbym zapomniał wspomnieć o jednej ważnej rzeczy : zawsze a szczególnie w dniu obchodów ŚWIĘTA NIEPODELGŁOŚCI - mam prawo do protestu , pikiety, apelu , składania deklaracji , równości i tych wszystkich praw , które zapewnia mi min: demokracja.

Trochę nie tak napisałeś nazwę święta, powinno być "w dniu Święta Byłej Niepodległości" ponieważ Polska w 2004 raku straciła swoją niepodległość. Jeszcze trochę i UE wyznaczy nam godziny korzystania z toalety. (2011/11/12 09:36)

u?ytkownik95830

W porządku ! Jak zwykle - USUWAM KONTO. A Wy jak chcecie to siedźcie dalej.Mnie naprawdę , irytuje wirtualny wymiar wędkarstwa : portale i te wszystkie głupawe gry , gdzie można złowić rybę "Piwosza " , a i spotyka się jeszcze większe wykwity chorej fantazji twórców. Pozdrawiam ! (2011/11/12 09:39)

maciek34

A ja se wyjdę na ulice i spale kilka radiowozów ..... ;p Żart oczywiście (2011/11/12 23:28)

dario35

kazdy wolny czas w miare mozliwosci spedzam na rybach wiec i tym razem bylo tak samo a dzisiaj odpoczywam (2011/11/13 09:06)

Sniper64

Aha ... I byłbym zapomniał wspomnieć o jednej ważnej rzeczy : zawsze a szczególnie w dniu obchodów ŚWIĘTA NIEPODELGŁOŚCI - mam prawo do protestu , pikiety, apelu , składania deklaracji , równości i tych wszystkich praw , które zapewnia mi min: demokracja.

Cześć:) 
Tak jasne!!! masz rację i prawo - tylko po co kominiarka na głowie???? Jeżeli masz takie przekonania i z tego prawa korzystasz? :))) (2011/11/13 12:25)