Kol. Tomasz J,Ulżyło Ci? No to dalej oglądaj PiSzczujnię czyli KurVizję.
Jesteś bliżej tej całej zawieruchy, więc masz więcej szczegółów z "pierwszej" ręki. Jednak twojeÂÂ twierdzenie, że WSZYSTKIEMU jest winien PiS, to wpisywanie się w narrację wrogich Polsce i Polakom ZAGRANICZNYCH szczujni (TVN, Gazeta Wyborcza, niemiecki ONET i inne) oraz równie wrogiej normalnym Polakom oPOzycji. Im więcej czasu upływa, tym więcej się pojawia informacji. Otóż np. sami wędkarze niemieccy i Niemcy zamieszkujący w pobliżu Odry TEŻ mają pretensje do swoich władz, że kompletnie nic nie zrobiły w kwestii monitorowania pojawiających się sygnałów o zatruciu rzeki. Nie zmienia to faktu, że CI SAMI nasi, lokalni urzędnicy, którzy "urzędowali" za czasów koalicji PO+PSL, urzędują i teraz, więc równie dobrze można obarczać winą i POprzedników, że takie nygusy brały i nadal biorą kasę za nic nie robienie.
Kol. Oldboj. Uswiadom nie, czlowiekowi ktory przezyl ponad pol wieku, jaka partia jest PIS.
Kol Tomasz J wg mnie doskonale okreslil poglady PIS'u. Ja dodalbym od siebie ze to katolicki narodowy socjalizm. To moje zdanie. Ale moge sie mylic. Podaj swoje. Chetnie uslysze.
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Kol. Oldboj. Uswiadom nie, czlowiekowi ktory przezyl ponad pol wieku, jaka partia jest PIS.
Kol Tomasz J wg mnie doskonale okreslil poglady PIS'u. Ja dodalbym od siebie ze to katolicki narodowy socjalizm. To moje zdanie. Ale moge sie mylic. Podaj swoje. Chetnie uslysze.
(...) Tylko jakiś zdegenerowany postkomunista może w ten sposób określać najuczciwszą władzę w Polsce po transformacji ustrojowej. (...)Wykres inflacji w latach 2007-2022
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Sorry za pomylke w nicku. A co do meritum. Kazdy bedzie lepszy. Nie widzisz do czego doprowadzil PIS swoim rozdawnictwem. Darmowy pieniadz demoralizuje. co z tego ze zarabiam 20% wiecej jak za czasow PO jak kredyt za mieszkanie w ciagu pol roku wzrosl mi o 1000 zl. To cala moja podwyzka. Sam kredyt zzarl mi wyrownanie za inflacje. PO przy PIS to byli amatorzy. Tobie dali ochlapy, po to zebys nie krzyczal ze kradna miliony. I zeby bylo na temat. WP sa calkowicie podlegle rzadowi. Gdyby nie afera z Odra dalej by zarzadzali nimi miernoty. Panstwo chce polozyc lape poprzez WP na kasie jaka plynie z oplat wedkarskich. I zrobi to niezaleznie od tego, czy dany okreg bedzie sie wywiazywal z obowiazkow czy nie. Moge sie zalozyc o kazda kase. Chyba ze wczesniej PIS zniknie ze sceny politycznej, w co nie wierze. Obiecaja ludziom 800+ a emerytom 15 emeryture i ludzie jak te owce pojda zaglosowac. Co im tam, ze dzieci wchodzac w dorosle zycie wejda w gospodarke z dwucyfrowa inflacja. Pamietam czasy, gdzie na pierwszym roku studiow utrzymywalem sie za 1000 zl. Na ostatnim placilem 300 000 zl za akademik. do tego zmierzamy.Kol. Oldboj. Uswiadom nie, czlowiekowi ktory przezyl ponad pol wieku, jaka partia jest PIS.
Dla ścisłości - mój nick, to oldboy :)
Przeżyłem więcej niż pół wieku, więc mam więcej doświadczenia, jako uważny obserwator sceny politycznej w Polsce. "Narodowy socjalizm" kojarzy się z hitlerowskimi Niemcami, stąd taki epitet uważam za wielce niestosowny, bezczelny, prowokacyjny i nic nie mający wspólnego z katolicyzmem. Tylko jakiś zdegenerowany postkomunista może w ten sposób określać najuczciwszą władzę w Polsce po transformacji ustrojowej.
Tak właśnie uważam, że nie tylko się mylisz ale i robisz to celowo chcąc zdeprecjonować tę formację polityczną nie mając nikogo lepszego do zaproponowania.Â
A może jednak kogoś lepszego możesz zaproponować w zamian?
Też jestem bardzo ciekaw :)
To po kolei:Kazdy bedzie lepszy. Nie widzisz do czego doprowadzil PIS swoim rozdawnictwem. Darmowy pieniadz demoralizuje. co z tego ze zarabiam 20% wiecej jak za czasow PO jak kredyt za mieszkanie w ciagu pol roku wzrosl mi o 1000 zl. To cala moja podwyzka. Sam kredyt zzarl mi wyrownanie za inflacje. PO przy PIS to byli amatorzy. Tobie dali ochlapy, po to zebys nie krzyczal ze kradna miliony. I zeby bylo na temat. WP sa calkowicie podlegle rzadowi. Gdyby nie afera z Odra dalej by zarzadzali nimi miernoty. Panstwo chce polozyc lape poprzez WP na kasie jaka plynie z oplat wedkarskich. I zrobi to niezaleznie od tego, czy dany okreg bedzie sie wywiazywal z obowiazkow czy nie. Moge sie zalozyc o kazda kase. Chyba ze wczesniej PIS zniknie ze sceny politycznej, w co nie wierze. Obiecaja ludziom 800+ a emerytom 15 emeryture i ludzie jak te owce pojda zaglosowac. Co im tam, ze dzieci wchodzac w dorosle zycie wejda w gospodarke z dwucyfrowa inflacja. Pamietam czasy, gdzie na pierwszym roku studiow utrzymywalem sie za 1000 zl. Na ostatnim placilem 300 000 zl za akademik. do tego zmierzamy.
Przepraszam, nie wytrzymałem czytając te herezje, liczby i daty nie kłamią:Towarzyszu agitatorze, temat jest o Odrze, a nie o autostradach, więc nie miejsce tu na uprawianie POlitycznej propagandy . Do następnych wyborów ponad rok, więc próżny trud, bo ludzie zapomną o twych staraniach i zacięciu godnym misjonarza Złej Zmiany.