Oj Koledzy, czepiacie się blogera. Ma Kolega blog, to i pewnie też poruszać po forum umie się poruszać, a Wy zaraz że przypadek. Widzicie że pytania zadaje krótkie a reszty to już musimy się domyśleć :)) (2010/10/27 21:30)
A ja bym koledze wybaczyła. Wczoraj pytał jak założyć bloga. Zapewne się uczy poruszać po portalu tak jak ja. Nie jest to takie proste dla początkującego. (2010/10/27 21:35)
panowie temat z rzeką został ogarniety ;) mielec moderator nie siedzi 24h przed kompem ;) dostałem meila z prośbą o usprzątaniego tego wiec to uczyniłem pozdrawiam :) (2010/10/27 21:42)
aaa zapomniałem jesli zaistnieje taka sama sytuacja kiedys z innymi wątkami to prosze pisac meile pw jeśli mnie żaden inny moderator nie wyprzedzi to ja zrobie porządek ;) (2010/10/27 21:45)
Rozumiem że Kolega jest młody i się uczy, ale nie lepiej na początku pozostać zwykłym członkiem forum, poobserwować co i jak się tu dzieje, poczytać trochę wpisów w blogach starszych Kolegów niż od razu na początek dać ciała i stać się obiektem docinek i drwin. Myślę że jeśli Kolega poczytałby trochę, to i swój pierwszy wpis na blogu potraktowałby poważniej. Osobiście życzę Koledze wszystkiego najlepszego. (2010/10/27 21:51)