Co mi w duszy gra .
utworzono: 2012/03/04 13:26
Mirku , głos fonia i akcent to powyżej 10 , Muza ok.Dwa razy słuchałem ,,a jednak coś po nas zoztanie,,,,//Masz racje.
[2012-03-11 20:21]
Mirku , głos fonia i akcent to powyżej 10 , Muza ok.Dwa razy słuchałem ,,a jednak coś po nas zostanie,,,,//Masz racje.ale byk //zostanie//przepraszam lekkie nie dopatrzenie.
[2012-03-12 16:54]
Może coś zagramy?
utwór ten sam, ale teledysk edytowałam, aby....................
ponieważ nie wiedziałam,że Pierce Brosnan w takich scenach grał.
[2012-03-12 17:08]
Zarówno pierwsza, jak i druga bardzo miła dla ucha, no.... może druga jeszcze dla oka :)
[2012-03-12 19:11]
No nie... :) Nawet gdybym bardzo chciała, żeby tak było....
Miałam Was na myśli, kiedy pisałam dla oka, ale ja też popatrzyłam.
I ok :) fajnie...
[2012-03-12 19:54]
Utwór napisany i śpiewany przez moją koleżankę z pracy...
Niestety nie dla mnie... [2012-03-12 20:00]
Miras tam są dwa głosy a jeden z nich to moja koleżanka z pracy!Nie dla Ciebie i myślę, że jeszcze nie do końca wiadomo dla kogo...
[2012-03-12 21:48]
Miras tam są dwa głosy a jeden z nich to moja koleżanka z pracy!Nie dla Ciebie i myślę, że jeszcze nie do końca wiadomo dla kogo...
Witaj Zuzka ! Jednak trafiłaś tu za mną (jak się domyślam :) ). No i git. O wszystko, czego nie łapiesz pytaj . Poznaj się z Roxolą. To przemiła i uczynna dziewczyna, wszystko Ci wytłumaczy. Z resztą wszyscy, którzy piszą w tym wątku, są przemili i życzliwi. Wiem, że pomaga Dance Mariolka. I domyślam się dla kogo ten utwór napisany...
[2012-03-12 22:47]
CO MI W DUSZY GRA?? Prze pare dni polowilem na rzece a dzis od rana pada deszcz, polowilem duze slowo-pobawilem sie z patrochami, a dzis mi dusza gra "walca żalobnego",moze w poludnie bedzie lepiej??
[2012-03-13 07:35]
Cudowne brzmienie Fletni Pana w wykonaniu najlepszego wirtuoza na świecie.
Miałem szczęście być uczestnikiem kameralnego koncertu na Fletni Pana, wrażenie niesamowite !
[2012-03-13 13:34]
Witaj Zuzka ! Jednak trafiłaś tu za mną (jak się domyślam :) ). No i git. O wszystko, czego nie łapiesz pytaj . Poznaj się z Roxolą. To przemiła i uczynna dziewczyna, wszystko Ci wytłumaczy. Z resztą wszyscy, którzy piszą w tym wątku, są przemili i życzliwi. Wiem, że pomaga Dance Mariolka. I domyślam się dla kogo ten utwór napisany...
Cześć Zuzka, miło mi powitać Koleżankę Kolegi. Mirek już Cię przywitał ja również się do tego przyłączę.
Nie przejmuj się, że jeszcze dodawania filmików nie opanowałaś do końca, ja dopiero niedawno się nauczyłam.
Z chęcią posłuchamy co Ci w duszy gra :)
[2012-03-13 14:07]
No nie wiem, czy się nie zniechęciła. Mam z nią kontakt tel, ciekawe, czy zadzwoni :)
[2012-03-13 14:13]